Milyen processzor lenne jó gamer pc-be?
"Hart r2.0, 2 magos vs 4 magos ?"
Fárad vagyok én ma ehhez, inkább nézd meg ezt:
"Amúgy az Intel drága,de csak fűtésre jó."
Ne beszéljünk már baromságokat!
"Amúgy is az AMD jobb játékra és az Intel nem tervez külön játékra processzort,mint az AMD az AMD Trinity-vel."
Mondom, NE beszéljünk már baromságokat!
Egyáltalán tudod mi lesz az a Triniy, vagy csak fárasztasz itt mert nincs jobb dolgod? Azt meg honnan szedted, hogy csak játékra készült?
"Fórumon meg tesóm kint van U.S.A-ban és ilyenekkel dolgozik."
Remek, és? Ő mondja neked ezeket az idiótaságokat?
PH! milyen gépet topikba megnyúznának ezért az intel fikázásért :)
"akkor ez most mit is jelentett ?"
Talán azt, hogy idióta vagy?
Amúgy így nem lehet összehasonlítani. Két külön VGA is volt, ergo a CPU-k közti teljesítményt nem lehet meghatározni, még akkor se ha elvileg közel azonos teljesítményűek nagy átlagba. A BO amúgy sincs valami jól optimalizálva, lehet kilépett a 760Mb- VRAM keretből, és a GTX 550Ti-nél a maradék 256Mb-hez a kiterjesztett vezérlő fér hozzá, de ott a sávszél meg harmada is. Szóval ez is lehet magyarázat, de tök mindegy, ezt AZONOS VGA-val kellett volna megnézni, de azt hittem ennyi sütnivaló minden embernek van akik ebben a topikba válaszol. Hát tévedtem.
Amúgy ezt a játékot(vita) nem így játsszák. Írtál egy rakat marhaságot, erre írom nem úgy van, és te másfél hónap után úgy próbálod alá támasztani az érved, hogy idiótaságokat kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!