Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PCX Webáruház mennyire megbízh...

PCX Webáruház mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Eddig Iponról rendeltem,de amit most kinéztem olcsóbb a PCX-en.

Valakinek van tapasztalata velük?

2012. aug. 27. 19:53
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Megbizható, nyugodtan rendlehetsz onnan, nincs rá panasz.
2012. aug. 29. 14:42
 2/3 H4NN1B4L válasza:
Már van rá panasz 5-6 hónapja nem csinálnak semmit a géppel.
2012. szept. 19. 12:48
 3/3 anonim válasza:

A PCX-el és a többivel is csak óvatosan. Engem a PCX rendesen megszívatott, csúnyán kihasználták a tudatlanságomat de, úgy kell nekem. Fontos, ha bármit on-line vásárolsz, a kézhezvétel után jól nézd át és nyúzd meg a portékát, hogy minden rendben van-e, és ha gondod van, ne gondolkodj, na varázsolj, azonnal „állj el a vásárlástól” mert ha garanciális ügyintézésre kerül a sor, akkor már nem számítasz. Erre nyolc nap áll a rendelkezésedre, és mindenféle indoklás nélkül megteheted! Esetemben egy alaplap javítása több hétig tartott, és mivel nem az „elállok a vásárlástól” szabványszöveggel, hanem garanciális reklamációval küldtem vissza, a kettő nappal a vásárlás után megdöglött lapot, nem voltak hajlandóak kicserélni azt, mivel nem azt kértem. (Alapvetően igazuk volt, na de kérem, akkor hol is van az agyonreklámozott vásárló központúság, ami a vételár kifizetéséig illetve az átutalásig tat.) Elektronikai iparban dolgozom, tudom, hogy mit jelent, amikor egy alaplap vagy videokártya javításra kerül, és Jóska Pista a „nagy” hőlégfúvóval süti a chipset-et, hogy az elpattogott forrasztást helyrerakja: nos 45000 ment az ablakon…

Amit leírtam nem panaszkodásnak, hanem jó tanácsnak szántam, mert itt magyarisztánban divat a másik bajának örülni, a boltokban pedig a vásárló egy szükséges rossz. Remélem a leírtak némi segítséget, nyújtanak a jövőben on-line vásárlók számára, hogy ne kerüljenek a leszopott f… rossz oldalára.

2012. okt. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!