Notebook vagy laptop? Mit vegyek?
Notebook = Laptop már régóta ugyan az összefortak
te amire gondolhatsz az a NETbook ami egészen kicsi és nem tartalmaz Optikai meghajtót (dvd)
illetve vanak kisebb (14-15col-tol kisebb) kiadású laptop/notebook -ok is
100Ezer körül már kaphatsz újonan ha nem fontos a játék egyáltalán (kisigényü sem) akkor 80-90ezerért is kapsz (persze ezel is eldöcögnek a nagyon kisigényü játékok)
ha játékra is kell (közepes igényüekre) akkor ugy 140-150ezer legalább
A notebook és a laptop alatt manapság ugyan azt szokás érteni, régen volt köztük különbség. Amire te gondolsz, az netbook. Én nem vagyok értük oda. Annyival nem olcsóbbak a notebookoknál, mint amennyivel kevesebbet tudnak.
Én valami ilyesmiben gondolkodnék:
Laptop, notebook most irtuk le ez csak egy megnevezés árakat is leirtan én mire számíts újonan
most ha pl egy laptopot olcsón megkapsz és van egy notebook ami drága akor azt fogod veni mert "olcsóbb"?:) ez csak egy megnevezés igazából magyarok laptopnak hivják még angolul notebook a neve (hogy régen mi volt az most nem számít)
.
amire teg gondolhatsz
van ProBook, UltraBook amik drágák
üzleti Bussiness notebook ok amik szintén
MacBook (vagyis Apple notebook ok is drágák)
amit linkeltek az nem tetszik?
#7 hát enek ténleg nem sok értelme volt...
de ha már book oknál tarunk
Fujitsu csinál LifeBook okat és elvileg egész jók (Fujitsu Siemens ek elégé katasztrófálisak voltak sokszor...)
.
no de kérdezö akkor olyan Asus t nem találtál amit linkeltek? vagy még linkeljük párat?
Mobilon én nemtudok most keresgélni csak este
.
Tudsz linkelni nekünk webshopot ahhol te tudsz vásárolni? akkor ott megkeresnénk egy jót és akkor csak megkel vened és kész nem kel keresgélned hogy van e ott ahhol élsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!