WOW függő vagyok. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Már énis kezdtem észrevenni hogy függő vagyok. napi 18 órát nyomom, 15 éves vagyok, nincs társasági életem, se barátnőm. Tudom hogy abba kell hagyni de nem birom. Kajálásnál is minél gyorsabban akarok végezni hogy vissza érjek. Pszihológushoz menni nem akarok. Mit tehetek? :S
15/F
2009. júl. 17. 14:18
1/22 anonim válasza:
a fejlövés sok mindent megold vagy a kötél..
egyszerübb ha összetöröd a géped, mert másképp nem tudsz majd leálni, legalább is még pár évig biztos
2/22 anonim válasza:
Van egy olyan rész a játéknak, hogy uninstall, na ezzel kezd, ez hipp-hopp meg lesz meglásd. Aztán csinálsz olyat, hogy Alt+F4 és kikapcsolod a géped. Ha ez meg van, akkor készen állsz egy új életre. Ennyire egyszerű, nem kell ide szakember, csak józan paraszti ész. De Ba*zd el az életed ezzel a butasággal. Kergesd a a lányokat az utcán, igyál meg egy sört néha néha, sokkal jobb élet, hidd el, na pacsi
3/22 anonim válasza:
énis azt ajánlanám h zúzd be a géped, vagy kérd meg anyád h cseréljen zárat amíg nem vagy otthon...
5/22 anonim válasza:
Én is WoW függő voltam, nekem az segített hogy letöröltem a francba a játékot, bár ezután voltam elvonási tüneteim, legalább nem pocsékolom az időmet ilyesmikre. Sok sikert hozzá,menni fog!
6/22 anonim válasza:
Legegyszerűbb hogyösszetöröd a CD-t és leinstallálod a gépedről... Én is voltam függő, csak napi 10 órát és Cséztem.. Írj majd,ha megoldódott.. Sok sikert! ;)
7/22 hnle válasza:
Érdekes én 2 hónap után meguntam az egész wowot és abbahagytam, azért a géped ne zúzd be , én csak kihúznék minden kábelt és odaadnám valakinek hogy rakja el, olyan helyre ahol biztos nem találnám meg :P
8/22 anonim válasza:
Add kölcsön a monitorod egy havernak.
9/22 anonim válasza:
Ja és lessznek elvonási tüneteid, kb 1 hétig de próbáld magad valahogy lefoglalni, vagy csináld azt amit én akkoriba amikor függő voltam és elvették a gépem... kuporogj az ágyadon és beszélj magadba ^^
10/22 anonim válasza:
Ha tört szerveren nyomod logout, karik törlése (gondolom van már pár fullos karid, azokkal kezd) utána megkeresed wow mappád del gombal simán törlöd a **csába ...ja és gratulálok az első kommentelőnek a primitív hozzászóláshoz... (ettől még társasági életed nem lesz csak nem 1 hülye játék miatt ülsz majd a gép előtt... nézegess indexet, puruttyát, napisz*rt vagy ami lefoglal... + dobj 1 msn-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!