Mi a vélemény a computer imperium-ról?
Nem ajánlom
.
sokkal jobb ha te rakatod össze
biztos hogy játékra árban legjobb videokártya lesz bene és egyéb hardverek is árban legjobbak
föleg tápegység amire nem figyel egyik öszerakot gép bolt sem
.
ha te nem értesz hozá segítenek itt vagy számitástechnikai forumokon
prohardver pl.
Nos nézzük:
"Az a véleményem van 1 ember meg írja az előre összrakott gépek szarok bla bla... és utánna minimum ezt 5 ember (akik 80% alig 12 éves) de azt hiszi mert feltud rakni egy játékot a gépére hogy mekkora egy nap Infos és máris elkezd okoskodni hogy télleg ez így szar úgy szar"
Ez a te véleményed...
"(akik 80% alig 12 éves)"
Mivel engem idéztél, így magamra veszem. Elmúltam 30 és nem értek hozzá, mint írtad...
"Teli rakják rammal"
Itt egy Imperiumos "gamer" gép:
Az egész gép 80K és beletolnak 8 GB RAM-ot. Egy 200K-s gépbe még megérteném, de egy kezdő szintű gépbe, amit GAMER-nek hazudnak csak a hülye tesz 8 GB RAM-ot, mert a mellé egy tisztességes VGA is kéne nem egy szintén RAM-al teleb@szott GT630-as. Őszintén, abba is mi a fenének 2 GB RAM???? És gondolom az is DDR3-as, mert a nyakukon maradt és jó érzésű, pláne hozzá értő ember 2013-ban új gépbe nem rak DDR3-as VGA-t...
" MINDENKI OLYAN GÉPET VESZ AMILYET AKAR..."
Nem barátom, a hozzá nem értő, de játszani akarók olyan gépet vesznek, amijent a maguknak hozzáértőnek hazudók az arcukba tolnak, hogy "eztveddmerkőanyócgigaRAM"!!!
A helyesírásodra meg egy kicsit figyelj oda, mert így baromira hiteltelen is vagy, hogy az írásodban több a piros aláhúzás - lásd nyelvtani hiba -, mint sajtban a lyuk...
Azért írtam sok hibával mert ideges voltam...Ha elmúltál 30 éves gondolom akkor tisztában vagy vele hogy nem minden család veszi meg vagy rakat össze 200k-s gépet. Valaki aki talán még (sokak azt mondják ennyi pénzből nem lehet) de aki 80k-ból szeretne gépet amivel leginkább játszana ez arra tökéletes igaz 8 gb helyett elég 4 is ebbe gépbe de az i3 gépektől 8 gb ram el kell..Azt a 12 éveset csak azért írtam mert egy nagy Okos (Akárcsak te) Ír hogy így szar úgy szar...aztán legalább 4 ember leírja ugyanazt (ha mind elmúlt 20 lehetne olyan agyiszinten hogy első 3 ember után a negyedik nem írja meg hogy ez tényleg így szar amúgy szar teli pakolják rammal stb..)
"Ez csak az te véleményed"....aha persze: [link] az Olcsóbbat.hu hivatalos áru kereső oldal és benne van top 10-be 4 gép és mindegyikre ott az 5/5 szavazat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!