Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Google Chrome probléma? 2...

Google Chrome probléma? 2 napja ez jelenik meg, mikor megnyitom a böngészőt. Kérem a hozzáértők segítségét.

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 4. 19:19
 1/7 A kérdező kommentje:

Amit tudtam, elkövettem- Chrome eltávolítása, majd újra telepítése- probléma megmaradt. Rendszervisszaállítás- megtörtént, probléma megmaradt. Ma délelőtt párszor sikerült megnyitni gond nélkül. Örültem de nagyon. Korai volt. Megint megjelent a probléma. Idegesítő annyi szent! Még annyit hozzátennék a dologhoz, hogy pl. ha bejelentkezek ide a gyakorira, az email címet mindig kiírta. . Most ezt is be kell pötyögtetnem minden egyes alkalommal. Szeretem a Google Chromot, nem szeretném lecserélni. Köszönöm mindenkinek, aki érdemben hozzá tud szólni, netán- tán a problémámra is tudja a megoldást.

Még annyit, Win XP - hátha ez is segít.

2012. júl. 4. 19:30
 2/7 csapo1002 ***** válasza:
Ez a probi nálam is szokott jelentkezni és tegnap mondta egy ismim, hogy nála is!
2012. júl. 4. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Én újratelepítettem a Windowst, új a Chrome, nincs vele azóta gond. Van benne most már Adblock Plus.
2012. júl. 4. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a probléma még mindig adott. Kivárok, hátha a Google Chroméknál lesz a hiba. Több helyen olvastam, hogy ugyanez a gond a Chrommal. üdv.
2012. júl. 5. 09:01
 5/7 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__31..

A probléma megoldása itt olvasható. Azért emeltem ki a kérdést, ha valakinek ugyanez a gond a Chrommal, ez szerint meg tudja oldani. Nálam már működik rendesen.

2012. júl. 8. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy állítottam be, kilépéskor mindent előzményt törlök, pl. az összes sütit. Azóta nincsenek bajok a Chrome-mal.

Csavarkulcs alatt/Eszközök/Böngészési adatok törlése

2012. júl. 8. 22:50
 7/7 anonim válasza:
Köszönöm, kipróbáltam az 5/6-os üzenet linkjében leírtakat. Működött a probléma megoldódott. De szeretném a figyelmet felhívni arra, hogy minden beállításom, könyvjelzőm, mentett jelszavam, stb. eltűnt. Hát most kezdhetem előröl a beállításokat. Nem lesz semmi.
2012. aug. 26. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!