Google Chrome probléma? 2 napja ez jelenik meg, mikor megnyitom a böngészőt. Kérem a hozzáértők segítségét.
Amit tudtam, elkövettem- Chrome eltávolítása, majd újra telepítése- probléma megmaradt. Rendszervisszaállítás- megtörtént, probléma megmaradt. Ma délelőtt párszor sikerült megnyitni gond nélkül. Örültem de nagyon. Korai volt. Megint megjelent a probléma. Idegesítő annyi szent! Még annyit hozzátennék a dologhoz, hogy pl. ha bejelentkezek ide a gyakorira, az email címet mindig kiírta. . Most ezt is be kell pötyögtetnem minden egyes alkalommal. Szeretem a Google Chromot, nem szeretném lecserélni. Köszönöm mindenkinek, aki érdemben hozzá tud szólni, netán- tán a problémámra is tudja a megoldást.
Még annyit, Win XP - hátha ez is segít.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__31..
A probléma megoldása itt olvasható. Azért emeltem ki a kérdést, ha valakinek ugyanez a gond a Chrommal, ez szerint meg tudja oldani. Nálam már működik rendesen.
Én úgy állítottam be, kilépéskor mindent előzményt törlök, pl. az összes sütit. Azóta nincsenek bajok a Chrome-mal.
Csavarkulcs alatt/Eszközök/Böngészési adatok törlése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!