Ha feltöltöttem a laptop aksiját vegyem ki?
Az asztali számítógépből kiveszed a tápot használat után?
Nyilván nem kell kivenni. ;)
Ha nem használod huzamosabb ideig (hetekig) hálózati áramról akkor benne maradhat. Viszont sok helyen olvastam, hogy ha hetekig hálózati áramról használod akkor az akkut 2/3-áig célszerű feltölteni és kivenni a laptopból.
Nem tudom
@webmester94: A kettő JELENTŐSEN eltér... Vagy neked akkuról megy a gépet otthon?
Hosszabb távon érdemes kivenni. (Több órás használatnál.)
Mert az akkumulátor élettartamát így jelentősen meg lehet növelni.
(Bent hagyva sokkal hamarabb tönkremegy.)
@webmester94: Úgy látom neked súlyos értelmezési problémáid vannak a kérdéssel kapcsolatban.
Írta bárhol is a kérdező, hogy HASZNÁLAT UTÁN?
Azt kérdezte, hogy HA FELTÖLTÖTT, akkor ki vegye-e. Ebben sehol nincs benne, hogy ki akarná kapcsolni...
A kérdés az volt, hogy használat közben, ha az akkumulátor már feltöltött, akkor ki kell-e venni a gépből. Erre a válasz igen, ugyanis a folyamatos töltés hosszú távon nem egészséges.
(A te analógiádra kicsit rászabva: A telefont sem tartod non-stop a töltő kábelen nem?)
Köszönjük az értelmes hozzászólásokat, remélem így már világos a dolog.
"Ő az akkumlátort kérdezte. Te meg a töltőkábelről beszélsz."
Ne legyél már ennyire sötét, az akkumulátorról beszéltünk mind a ketten, csak te nem fogtad fel...
"Otthon sem lesz semmi baja ha mindig rajta van."
De lesz, nem csak ott, hanem mindenhol.
Nem tesz az akkumulátornak jót.
Ha visszaolvasol pár kérdést, nem csak én állítom ezt, hanem rajtam kívül még elég sok ember és szakemberek is.
De Te biztos jobban tudod mindenkinél... Inkább nem vitatkozom, hülyékkel nem lehet amúgy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!