Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem jó a bootolhato usb?

Miért nem jó a bootolhato usb?

Figyelt kérdés

A leirás szerint csináltam de van egy probléma.A leirás: [link]

Az a gondom hogy leformázom az usb-t oké megcsinálom a bootsectes dolgot gond nélkul kivalasztom az 1.menupontba a xp forrását a 3.ban az usb betujelet megadom de mikor inditom a masolast valamit kerdez igen-el valaszolok de par irás után press key to continue nyomok 1 gombot megint kiirja press key to continue megint nyomok 1 gombot de ekkor kilép a dos konzolbol es az usb-n nincs semmi rárakva:((( MI lehet a gond fontos lenne mert mem mukodik a kivant telepito gépen se cd se a dvd olvaso:( HELP ME!

2012. jún. 25. 09:13
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
nem mukodik a telepiteni kivant gépen*
2012. jún. 25. 09:15
 2/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt az oldalt.

Sokkal egyszerűbb és nem kell vacakolni paramcssoros beállításokkal. A Microsoft saját eszközével és néhány kattintással megcsinálhatod az USB telepítőt.

[link]

2012. jún. 25. 09:55
 3/16 anonim ***** válasza:

Unetbootin

[link]

2012. jún. 25. 09:56
 4/16 A kérdező kommentje:
IceCube ez jo xp re is ugye? mert windows 7 et ir?
2012. jún. 25. 11:50
 5/16 A kérdező kommentje:
valami nem jo azt irja rossz iso fajl valaszon ki egy iso fajlt es probalja ujra.
2012. jún. 25. 12:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Mit tegyek?
2012. jún. 25. 12:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy mindegyik windows-hoz használható-e. Van egy másik hasonló program is ami nem csak windows telepítéséhez használható, hanem programok USB-ről való telepítéséhez is. Megkeresem neked és belinkelem.

Ezt az utóbbit már használtam és az működött.

De addig megnézheted, hogy jó-e egyáltalán az iso fájl. Ha nem jó akkor egy Win Xp cd-ről Nlite programmal tudsz egy rendes iso fájlt készíteni. Ha azzal kész vagy tehetsz egy próbát.

2012. jún. 26. 08:15
 8/16 A kérdező kommentje:
megprobalok 1 rendes isot kesziteni majd jelzek hogy sikerulte:)
2012. jún. 26. 09:30
 9/16 A kérdező kommentje:
Icecube igy sem sikerult most is azt irja ki akkor belinkelned azt a progit es akkor tudod magyarazni is mivel neked mar sikerult aval megcsinálni:)
2012. jún. 26. 10:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Megtaláltam a másik programot, ami nem csak Win7-hez használható, hanem más oprendszerekhez és programokhoz is.

[link]

2012. jún. 26. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!