Microsoft Update, sürgős frissítés sikertelen telepítése probléma! Mihez kezdjek?
Előrebocsátom, hogy nem vagyok hozzáértő, ezért kérek mindenkit, hogy ha van valami javaslata, akkor számomra is érthetően írja le, köszönöm. :-)
Mellékelek egy képet, ezek a problémás frissítések:
A 3.0 language packot évek óta nem tudom feltenni, de egyszer rákerestem a neten és emlékszem, hogy sokan írtak hasonló problémáról és az állítólag nem fontos, így azt elrejtettem és kész.
Viszont a mostani sürgős frissítés, és rém idegesítő, mert így meg azt írja ki a főoldalon az update-nél nagy sárga keretben:
"Fontos frissítéseket rejtett el
Egy vagy több sürgős frissítés elrejtését kérte, de mindaddig kockázatoknak lesz kitéve a számítógépe, amíg nem telepíti őket. Azonnali láthatóvá tétel "
Szóval nem hagy nyugodni a dolog.
Eredeti Windows XP-m van,mindig telepítek minden frissítést, így a legújabb keretrendszer (bár nem tudom mi az) is fent van, a 4-es azt hiszem.
Nem lehet azt megcsinálni, hogy leszedem a korábbiakat és csak az újat hagyom fent/teszem fel? Ezekből kell az összes verzió a zavartalan működéshez?
Kattintottam az update-nél a hiba-megoldás ikonra, de semmi hasznosat nem írt ki... (Az online tanácsadást inkább kihagynám velük.) Mit kellene tenni?
Egyébként tegnap jelezte a gép, hogy van 11 új frissítés. Nektek sikerült mindet felrakni, ezt a k.rendszereset is?
Köszi! De a sürgős frissítéssel mi legyen?
(Az 1-es k.rendszer.)
Mármint ha annyira sürgős biztonsági frissítés, akkor gondolom csak fel kellene tenni. Vagy ez olyan, hogy ha eleve fent se lenne az 1-es kr sem, akkor nem is lenne a sebezhetőség?
Egyelőre még nem törlök semmit, aztán majd a CCleanerrel megpróbálom (szóljatok ha szerintetek ne azzal csináljam :)), mert nekem a hagyományos windows-os mindig csak lefagy.
Szedd le ezt a karbantartó programot, indítsd el a Mély ellenőrzést. Amikor ott tart hogy "windows sebezhetőségek keresése és javítása" akkor telepíti a frissítéseket.
Remélem ez megoldja.
Idő közben kipróbáltam a javasolt Advanced System Care programot, de sajnos nem oldotta meg a gondot.
Ma kijött 6-7 új frissítés, azokat szépen felraktam vele, újra is indítottam a gépet stb. Természetesen az elrejtett frissítéseket visszaállítottam (láthatóvá tettem).
Jelenleg a program szerint nincs elérhető frissítés, a hagyományos módon ie-ből megnyitott Windows webhely viszont ugyanúgy kijelzi. (Megpróbáltam most is telepíteni, de ugyanúgy nem engedi egyiket sem, sikertelen.)
Esetleg valami ötlet?
Ezek a frissítések ezer éve rosszak, nem nálad van a hiba, más gépeken is gubanc van velük. Jó hír, hogy igazából nem is szükségesek, tehát nem veszítesz semmit.
Az nem várható, hogy a Microsoft még érdemben foglalkozzon az XP-vel, szóval javítást ne várj.
A kis pluszjelet nyisd le mellettük, és jelöld be, hogy ne mutassa többé. Én is ezt szoktam tenni XP-s gépek telepítésekor, illetve a .NET 1.1-et eleve felesleges feltelepíteni, ha nem programozol rá, amit nem tartok esélyesnek.
23:53 Köszi a választ!
Amúgy nézzétek mi történt, rendesen megszívtam az ASC kapcsán:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!