Szerintetek, jó az nCore torrent oldal?
Évek óta ez a legnagyobb (vegyes) oldal egy objektív felmérés alapján, amit a torrentek elérhetősége, száma, peerek és torrentek aránya alapján számolnak ki.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
jó,csak sajnos nagyon nehéz bekerülni,habár most nemsokára lesz(talán)lehetőség regisztrálni.mindenesetre,ha van rá lehetőséged ne hagyd ki,mert megbánod!sajnos én egyszer kihagytam :(
haverom viszont fentvan ő szed le nekem dolgokat onnét néha,eddig minden fentvolt,ami kellett.
én is feliratkoztam,már vagy 3 hete,azóta naponta nézem az emailjeimet,de még semmi :(
azért kösz,hogy mondtad :)
Nem védeni akarom, de azt senki nem gondolhatta komolyan, hogy ingyen bekerül. 1500 forintból egy filmet megnézel a moziban. 1500 forint támogatásból 46,000 film torrentből válogathatsz és tölthetsz le ingyen az oldalról.
Ettől függetlenül ez a bekerülés inkorrekt volt, és inkább egy tiszta 1500 forintos igazi támogatást fizess ki az oldalnak, mint egy 2000 forintos sms egy harmadik félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!