Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segíítség! Miért függesztették...

Segíítség! Miért függesztették fel a facebook profilom? Vissza kapom még?

Figyelt kérdés

Nem akarok másikat csinálni, mert volt 2000 ismim, és már nem tudnám mind visszakeresni, és olyan jót beszélgettem a legtöbbjükkel, és nem tudom miért tiltottak le, Tegnap nem léptem be, lehet h ezért? És vissza kapom még? Írtam a facebook admin.-nak, egy sorba magyarul is meg angolul is.... hogy miért tiltottak le?!

Nem CSIÁLTAM SEMMIT, azért, meg mert sok az ismim, és mindenkit visszaigazolok, még nem tilthatnak le.. nem?

2012. márc. 5. 22:36
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Úgy írja h facebook felfüggesztés/tiltás...

A tiltás már rosszat sejt :S:S

2012. márc. 5. 22:37
 2/19 anonim ***** válasza:

Hát, amiatt is letilthattak akár.

Várd meg, hogy mit válaszolnak. (Valamit tuti csináltál, amit a szabályzat tilt, csak úgy senkit nem tiltanak le.)

2012. márc. 5. 22:39
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem jut semmi ilyesmi az eszembe, elolvaastam mik a szabályok, de egyiket sem csináltam :/

És az miatt h mindenkit visszaigazolok, csak azt tilthatnák le egy időre, h ne igazoljak vissza senkit, vagy nem jelölgethessek. Nem is szoktam jelölgetni.

Ezért gondolom ezt, mert volt már ilyen.

2012. márc. 5. 22:41
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem raktál ki túlságosan intim képet vagy valami állatkínzós cuccot?
2012. márc. 5. 22:45
 5/19 A kérdező kommentje:

Intim kééééépet? O.o Soha!!!

Állatkínzósat sem raktam ki!!!

2012. márc. 5. 22:47
 6/19 A kérdező kommentje:

Ilyenkor vissza szokták adni a fiókomat?

Ha igen, mennyi idő múlva?

Ha nem, miért nem?

A tesóm fb-ba miért nem jelez ki engem így felfüggesztve???

2012. márc. 5. 22:49
 7/19 anonim ***** válasza:
2000 ismerős mondjuk kicsit sok. Biztos vagyok benne hogy a 3/4 ével még nem is beszéltél. Csak akkor jön a kérdés, hogy az miért számít ismerősnek.
2012. márc. 5. 22:55
 8/19 anonim ***** válasza:
Az is előfordulhat hogy valaki visszaélt a profiloddal.Az ismerős jelölgetésért nem tiltanak le senkit.
2012. márc. 5. 22:57
 9/19 A kérdező kommentje:
ismerősök ismerősei :D
2012. márc. 5. 22:57
 10/19 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt h visszaélt vele? O.o
2012. márc. 5. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!