Segíítség! Miért függesztették fel a facebook profilom? Vissza kapom még?
Nem akarok másikat csinálni, mert volt 2000 ismim, és már nem tudnám mind visszakeresni, és olyan jót beszélgettem a legtöbbjükkel, és nem tudom miért tiltottak le, Tegnap nem léptem be, lehet h ezért? És vissza kapom még? Írtam a facebook admin.-nak, egy sorba magyarul is meg angolul is.... hogy miért tiltottak le?!
Nem CSIÁLTAM SEMMIT, azért, meg mert sok az ismim, és mindenkit visszaigazolok, még nem tilthatnak le.. nem?
Úgy írja h facebook felfüggesztés/tiltás...
A tiltás már rosszat sejt :S:S
Hát, amiatt is letilthattak akár.
Várd meg, hogy mit válaszolnak. (Valamit tuti csináltál, amit a szabályzat tilt, csak úgy senkit nem tiltanak le.)
Nem jut semmi ilyesmi az eszembe, elolvaastam mik a szabályok, de egyiket sem csináltam :/
És az miatt h mindenkit visszaigazolok, csak azt tilthatnák le egy időre, h ne igazoljak vissza senkit, vagy nem jelölgethessek. Nem is szoktam jelölgetni.
Ezért gondolom ezt, mert volt már ilyen.
Intim kééééépet? O.o Soha!!!
Állatkínzósat sem raktam ki!!!
Ilyenkor vissza szokták adni a fiókomat?
Ha igen, mennyi idő múlva?
Ha nem, miért nem?
A tesóm fb-ba miért nem jelez ki engem így felfüggesztve???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!