Mivel lehetne wlmp fájltípust avi ra konvertálni?
Semmivel. A wlmp a Windows Live Movie Maker projektfájl-ja.
Ha elinditod ezt a progit, katt a fájl-ra, majd a Projekt megnyitására. Ekkor a projekttartalom bekerül a programba és Mentés menün keresztűl merevlemezedre mentheted a projektfájl-t. ERedmény wmv fájl lesz.
No ezt már sok konvertálóval át tudod konvertálni avi fájllá. Mondjuk Format Factory-val.
Akkor töröld ki és csinálj egy másik projektfájl-t, olyan nincs, hogy nem találod meg a merevlemezeden.
A WLMM használata során projektfájl-t akkor érdemes tárolni, ha a videoból többet is csinálsz.
Én elkezdem használni, betallózom a videot, nem mentem le a projektfájl-t, hanem megcsinálom a videot és ha jó, akkor nem mentem le amikor felajánlja a projekt mentését. Ha rossz lett a video, akkor meg lementem a projektet is /tehát a wlmp-t/ és megnyitásával csinálok egy ujabb videot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!