Miért csinálja ezt minden mappában?
Figyelt kérdés
Akármelyik mappába lépek, egy idő után mintha frissítettem volna az ablakot, az ikonok "eltűnnek" majd előjönnek egy tized mp alatt. Ez zavaró, mert van olyan mappám amiben rengeteg fájl van és ha le akarom görgetni az aljára, akkor ennél a "frissülésnél" ismét előröl kell kezdenem a görgetést, mert a mappa tetejére rak vissza.2011. jún. 29. 10:04
1/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy gyenge a gép? Akkor szokott így csinálni. Besokkal a feladattól, és "időt kér"
2/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy gyenge a gép? Akkor szokott így csinálni. Besokall a feladattól, és "időt kér"
3/9 A kérdező kommentje:
Nem gyenge a gép, mert volt egy ettől sokkal gyengébb gépem és ezt nem csinálta. AMD Ph II 4 magos proci(3,2 Ghz) meg 2 Gb ram a mostani..ez nem számít gyengének..
Eddig nem csinálta ezt, vagy 1 hónapja vettem észre.
2011. jún. 29. 18:45
4/9 anonim válasza:
Akkor még a driverek frissítését érdemes megpróbálni. Nekem egyszer be-bevillant a kép, hasonlóan, mint neked, de amikor frissítettem a videókártya driverét, a hiba megszűnt. Nem tutti tipp, de egy próbát ez is megér
5/9 anonim válasza:
Ja, és ha zsufi van, egy töredezettségmentesítés se árt...
6/9 A kérdező kommentje:
vid.kártya driver frissítést hol/hogy tudok csinálni?
2011. jún. 29. 21:32
7/9 anonim válasza:
Everest-tel megnézed a pontos típusát, és letöltöd.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi, de már letöltöttem olyan programot ami megkeresi a lejárt driverrel rendelkező hardvereket és frissíti azt.
2011. jún. 30. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!