Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Előre telepített windows7,...

Előre telepített windows7, újratepíthető?

Figyelt kérdés

vettünk egy ilyen gépet:

[link]

két hónapon belül ezt az üzenetet írta:0xc00000e9

(bootnál)

bevittük szervízbe(garanciás),azt mondták ez szoftverhiba,erre nem vonatkozik a garancia...

de én nem nagyon értek a gépekhez,és nem tudom,hogy ez alatt mit értettek, hogy a win7 romlott el,vagy valami más...?:/

a gépen előre telepített win7 volt, és azt szeretném kérdezni, hogy azt újra lehet e telepíteni,mert megvenni a win7 et nem akarom megint,csak azt nem értem, hogy hogy lehetne azt újra telepíteni...mert ehhez cd-t nem adtak...:S

2011. jún. 19. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:
van az oldalán vmilyen matrica, amin Win7 licenc van? Ha igen, akkor újratelepíthetitek, csak szereznetek kell egy cd-t, vagy letölthetitek torrentről az eredeti Win7-et, azt kiírjátok bootolható cd-ként, és arról telepítitek. Aztán ka licenc kulcsot kér, csak beírjátok, ami az oldalán van
2011. jún. 19. 09:51
 2/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen...:)igen.van rajta valami kód...

én nagyon nem értek a gépekhez,de van itt egy best o byte a közelben... szerintem ott megcsináltatom...akár pénzért is...:)

én nagyon félek a torrentektől...

olvastam neten,hogy ha onnan töltesz win7et,akkor az alapból vírusus,a vírusírtó meg csak látszatként fog működni...

2011. jún. 19. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne tölts le win7-et, ott a gépeden egy rejtett partíción. Itt egy leírás az előtelepített Win 7 újrarakásáról:

[link]

2011. jún. 19. 11:34
 4/10 A kérdező kommentje:
nagyon,nagyon,nagyon köszi:D
2011. jún. 19. 18:13
 5/10 A kérdező kommentje:

jaj,és még azt szeretném kérdezni, hogy azok a programok,amik fel voltak telepítve előre,azok is visszatelepülnek-e majd...?

pl:launch manager,acer backup,clear fi, meg nemtudom milyen programok voltak még rajta...

2011. jún. 19. 18:25
 6/10 P.O.C. ***** válasza:
Ha a Recovery partíciót használtad akkor igen, egyébként külön telepítendő.
2011. jún. 21. 15:22
 7/10 P.O.C. ***** válasza:
Még hozzáfűzném, hogy ha nincs a gépeden telepítőkódot tartalmazó OEM martina, akkor sem kell megijedni, mert ez esetben a gyártó a BIOS -ba égette a kódot (SLIC in BIOS), és telepítéskor automatikusan megadja azt a Windows 7 telepítőprogramnak.
2011. jún. 21. 15:27
 8/10 Pj0tr ***** válasza:

Hát szerintem ha benne lenne a laptopban a win 7 akkor azt említették volna. Illetve nekem is volt recovery partíció, de adták is mellé a telepítő DVD-t, ami nyilván csak azzal a típusú laptoppal működött, de volt.

A leírásban szerepel, hogy mi foglaltatik az árban:

Acer Backup Manager

Acer eRecovery Manager

Acer Launch Manager

AdobeŸ ReaderŸ

Adobe FlashŸ Player

eSobi™

McAfee Internet Security Suite próbaverzió

Google Toolbar™

NTI Media Maker™

MyWinLockerŸ

Oberon GameZone

WildTangentŸ

MicrosoftŸ Office 2010 Starter előtelepítve*

*A MicrosoftŸ Office 2010 Starter szoftver ingyenesen használható, bizonyos funkciókban korlátozott ExcelŸ és WordŸ alkalmazást tartalmaz. A teljes verzió feloldásához termékkulcs megvásárlása szükséges!

Az hogy feltelepítenek valamit még nem jelenti azt, hogy jogtiszta a windows rajta.

Google viszont sokat segít:

[link]

A leírás szerint újra sem kell telepíteni...

2011. jún. 21. 16:04
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm az új válaszokat...:)

már próbálták újra telepíteni, de 65%-nál mindig megáll, és azt írja:Helyezzen be lemezt...

na de hopp,milyen lemezt is???

lehet hogy mégis hardverhiba?:S

2011. jún. 22. 16:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Pj0tr,megnéztem a linket,de nem nagyon értek angolul, a google fordító meg csak a szöveg 40%-át fordítja le,valaki le tudná írni a lényeget?
2011. jún. 22. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!