Előre telepített windows7, újratepíthető?
vettünk egy ilyen gépet:
két hónapon belül ezt az üzenetet írta:0xc00000e9
(bootnál)
bevittük szervízbe(garanciás),azt mondták ez szoftverhiba,erre nem vonatkozik a garancia...
de én nem nagyon értek a gépekhez,és nem tudom,hogy ez alatt mit értettek, hogy a win7 romlott el,vagy valami más...?:/
a gépen előre telepített win7 volt, és azt szeretném kérdezni, hogy azt újra lehet e telepíteni,mert megvenni a win7 et nem akarom megint,csak azt nem értem, hogy hogy lehetne azt újra telepíteni...mert ehhez cd-t nem adtak...:S
köszönöm szépen...:)igen.van rajta valami kód...
én nagyon nem értek a gépekhez,de van itt egy best o byte a közelben... szerintem ott megcsináltatom...akár pénzért is...:)
én nagyon félek a torrentektől...
olvastam neten,hogy ha onnan töltesz win7et,akkor az alapból vírusus,a vírusírtó meg csak látszatként fog működni...
Semmiképpen ne tölts le win7-et, ott a gépeden egy rejtett partíción. Itt egy leírás az előtelepített Win 7 újrarakásáról:
jaj,és még azt szeretném kérdezni, hogy azok a programok,amik fel voltak telepítve előre,azok is visszatelepülnek-e majd...?
pl:launch manager,acer backup,clear fi, meg nemtudom milyen programok voltak még rajta...
Hát szerintem ha benne lenne a laptopban a win 7 akkor azt említették volna. Illetve nekem is volt recovery partíció, de adták is mellé a telepítő DVD-t, ami nyilván csak azzal a típusú laptoppal működött, de volt.
A leírásban szerepel, hogy mi foglaltatik az árban:
Acer Backup Manager
Acer eRecovery Manager
Acer Launch Manager
Adobe Reader
Adobe Flash Player
eSobi™
McAfee Internet Security Suite próbaverzió
Google Toolbar™
NTI Media Maker™
MyWinLocker
Oberon GameZone
WildTangent
Microsoft Office 2010 Starter előtelepítve*
*A Microsoft Office 2010 Starter szoftver ingyenesen használható, bizonyos funkciókban korlátozott Excel és Word alkalmazást tartalmaz. A teljes verzió feloldásához termékkulcs megvásárlása szükséges!
Az hogy feltelepítenek valamit még nem jelenti azt, hogy jogtiszta a windows rajta.
Google viszont sokat segít:
A leírás szerint újra sem kell telepíteni...
köszönöm az új válaszokat...:)
már próbálták újra telepíteni, de 65%-nál mindig megáll, és azt írja:Helyezzen be lemezt...
na de hopp,milyen lemezt is???
lehet hogy mégis hardverhiba?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!