Hogyan tudnám tablet-pc re rátelepíteni a windows 7 et?
Figyelt kérdés
Van egy Tablet pc-m amin amikor megvettem egy Linux(meego os)renszer volt,de nem igazán tetszett ezért egy kis trükkel usbról bootolva rátelepítettem egy másik linux rendszert(meego handset).na de még rosszabb lett a helyzetmivel ez nem reagál az érintőképernyőre stb...egyszóval használhatatlan.Rászeretném tenni a windows 7 et de nem tudom hogyam mivel ha bedugok egy bootolható win7et usbrol akkor nem bootol valakinek vmi ötlete nagyon hálás lennék HELP PLS2011. máj. 22. 12:58
1/26 anonim 

válasza:

és mégis w7 hogy reaglána az érintőképernyőre?
2/26 P.O.C. 

válasza:

3/26 P.O.C. 

válasza:

"és mégis w7 hogy reagálna az érintőképernyőre?"
A Windows Vista/7 alapból támogatja az érintőképernyős megjelenítőket. A Windows XP is, de csak driverrel (ha van hozzá).
4/26 A kérdező kommentje:
Ha külső optikai meghajtót veszel akkor arra feltudom tenni a win7et? es ha rádugom a tabletra akkor a win 7 fog menni???
2011. máj. 22. 14:57
5/26 P.O.C. 

válasza:

Nem tudom, meg kell próbálni. Biztos találsz olyan boltot, ahol normálisabbak az eladók. Beviszed a Tablet PC -det és kipróbálod.
6/26 P.O.C. 

válasza:

De amúgy az áruk sem valami vészes:
Még ha nem is működne így a telepítés, a későbbiekben biztosan ki tudnád használni a tablet PC-del.
7/26 anonim 

válasza:

Tulajdonképpen milyen ez a tablet?Képes egyáltalán Win7-et futtatni?Először ezt kellene tisztázni.
9/26 A kérdező kommentje:
Igen jogos a kérdés de képes:
Achtung: Bei erstmaligen aktivierung des Geräts ist ein Wlan-Zugang Erforderlich
Prozessor: Intel Atom N450 Pineview-M mit 1,66 GHz
Speicher: 16GB, erweiterbar über SDHC-Karten
Arbeitsspeicher: 1GB
Webcam und Mikrofon
Intel GMA 3150 Grafik-Chipsatz
Audioausgang, 2 USB Anschlüsse, Cardreader für SD/SDHC-Formate, HDMI-Schnittste
Wetab tablet ez egy német tablet pc.
2011. máj. 22. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!