Hol tudom megnézni h eredeti e a windows-om?
Figyelt kérdés
Ujra szeretném rakni az op. rendszert (még nem csináltam iesmit)
csak nem tudom hogy a szerelő (ismerős) eredetit tett e fel anno.Tehát a kérdés az hogy hol tudom megnézni hogy eredeti e?
(vagy teljesen mindegy? mik a veszélyei a letöltött ) verzióknak?)
köszi!
2011. ápr. 5. 18:35
1/4 anonim válasza:
Mégis milyen oprendszert akarsz feltnni?
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Ha nem kért érte 20-30k-t és nincs is matrica a géped oldalán, akkor nem eredeti.
4/4 anonim válasza:
"Ha nem kért érte 20-30k-t és nincs is matrica a géped oldalán, akkor nem eredeti."
1. Eredetinek, biztosan eredeti!
2. Az hogy a Microsoft eredetvizsgáló robot szerint legális-e, azt megtudhatja a linkelt weboldalon.
3. Attól, hogy nem legálisan jutott hozzá, de értő kezek telepítették fel, még legálisnak nyugtázhatja a Microsoft eredetvizsgáló robot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!