Honnan tudnék Microsoft Office 2007 csomagot ingyen letölteni?
Vedd meg, mert az MS office az bizony fizetős...
Ha nem tetszik, akkor javaslom:
ezt az ingyenes office csomagot vagy használhatsz egyéb verziókat, de azokat kevésbé ajánlom.
Portable 7modulos!
236.7 MB, kicsomagolva: 544 307 078 bite
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Tisztelt, VÉSZMADÁR!
(A válasz megírásának időpontja: ma 16:59)
(NEM SZOKTAM VÁLASZOKRA, VÁLASZOLNI, DE A KÉRDEZŐ ÉRDEKÉBEN jobb, ha "IGAZOLOM" az az állíttásod!)
Több, mint fél éve használom, NAPRAKÉSZ Nod-32 mellett, a javasolt programot, de amikor letöltöttem és telepítettem, Kaspersky-t használtam és az sem jelzett vírust!
De elvégeztem neked, csak a Te kedvedért a letöltött RAR archívumban, egy mély víruskeresést, az eredményét az alábbi képeken megtekintheted:
Víruskeresés:
Eredménye:
úgy, hogy kedves válaszoló, hajítsd ki nagyívben azt a viruskeresőnek nevezett akármit!
Az OpenOffice-t ne használd, mert már kifutóban van.
A fejlesztői most már a LibreOffice-t fejlesztik, használd inkább azt: [link]
Ha mindenképp az MS Office kell, akkor vedd meg, vagy ha egyetemista vagy, akkor ingyen megkapod.
Hehe, vírustalanságot víruskeresővel bizonyítani... pfff
Max *remélheted*, hogy nincs benne semmi ügyes backdoor vagy rootkit, amit a csilli-villi víruskereső nem ismer.
A legtöbb, amit elmondhatsz, hogy Kaspersky és Nod szerint nincs benne semmi.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:28
... ha több, mint fél év óta, használom a 2007-es Portable verziót, a 2003-as FIX céges, professzionál mellett, úgy hogy az XP Op. rendszerem 3 és féléve lett telepítve és azóta nem, (sicc!), + az Outpost Firevall Pro Tűzfal, naprakészre frissítve, kemény védelemre állítva, (még a Microsoft és az I.Net szolgáltatóm is, minden egyes alkalommal, csak külön az engedélyemmell csatakozhat a hálózati portokhoz!)....sem jelzett a programmal kapcsolatban semmi Támadásra utaló jelet.
Nekem ennyi a biztonságos használathoz, bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!