Nemrég vettem egy vadonatúj gépet alkatrészekben. De amint összeraktam a táp kisült és vissza vittem a boltba ahol garanciában kicserélték. De ezután jött csak a java ezután pár nappal kékhalálokat kapok szinte minden nap viszaküldtem az egész gépet bevizsgálásra de nem találtak hibát pedig még mindig kékhalálozik. Ezután elvittem egy másik 2 szervizben de ott sem találtak hibát pedig a probléma még mindeig fennál nem tudom hogy mit tegyek mert senki sem találja mi a baja remélem ti tudtok segíteni? A gépem kékhalál jelentése és az alkatrészeim neve:
Konkrétat nem tudok mondani, de a kékhalál leggyakoribb oka a memóriahiba, csinálj egy memóriaelemzést (vagy akár próbáld meg csak egy másik memóriamodullal, hogy jó-e), a másik gyakori oka az illesztőprogram hiba, indítsd el a gépet csökkentett módban, és tedd fel a legújabb drivereket.
Az a probléma hogy már a szervizekben is egy csomó tesztet csináltak meg én is csináltam itthon teszteket de nem mutatott semmit miközben a probléma még mindig fennáll egyébként már ramot 2x cseréltek benne garanciálisan ugyhogy nem tudom mi lehet. De eddigi válaszaitokat nagyon köszönöm várom a többi válaszaitokat javaslatokat :)
2011. jan. 24. 14:06
4/15 A kérdező kommentje:
Válaszaitokat nagyon várom mert a garancia a procimra mindjárt lejár mert budapesten az Ipon-tól rendeletem de nem hisznek nekem hogy rossz a gép ezért feltennék még 1 kérdést: Hogy tudnám bizonyítani hogy a gépem kékhalálozik? mert az Ipon cégnél nem jön be vagy nem tudom mit csinálhat ott a gépem és a garancia fenyeget válaszaitokat erre a kérdésre is várom.
2011. jan. 24. 14:12
5/15 anonim válasza:
Ha már sok helyre vitted és sehol se tudták a bajt, akkor csakis az alaplapodban van a bib, olvsasd el ezeket:
Most látom, hogy alkatrészekben vetted. Hát, nehéz dolgod lesz az alaplapot illetően.
2011. jan. 24. 14:40
7/15 A kérdező kommentje:
Eddigi válaszaitokat köszönöm de lenne még valami: Valakinek lenne valami ötlete hogy tudnám bebizonyítani az Ipon-nak hogy kékhalálos a gépem és hogy az alaplappal van baj? De a kékhalálos kérdésre is várom a további válaszaitokat. :)
2011. jan. 24. 15:16
8/15 A kérdező kommentje:
Ez az infó is fontos lehet valakinek ezért kiirom Windows 7 alatt állandóan kékhalálozik Windows xp sp3 alatt pedig folyamatos hibaüzeneteket küldöz pl: játék vagy internetezés közben és ezért xp alatt sem lehet semmit sem csinálni vele.
2011. jan. 24. 15:20
9/15 anonim válasza:
Asrock alaplap. Hmmm... Intel sokkal jobb, bár lehet, hogy ez az alaplap gyári hibás. Akkor pedig kötelesek cserélni. Nem irigyellek, de ha elinditod, azonnal jelentkezik a Kékhalál? Ha beviszed, náluk is valószínűleg ezt fogja tenni.
2011. jan. 24. 18:43
10/15 A kérdező kommentje:
Sajna nem így könnyű dolgom is lenne:) Mindíg változó időközönként pl: amikor elhoztam a gépet szervízből azután 2 és fél hónapig jó volt aztán megint bejött pedig nem kaptam semmi virust és nem csináltam a géppel semmit. De néha van ojan is hogy egy nap bejön 6x-7x ezért nem tudom az igazamat bizonyítani :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!