Mikorra várhatók az új konzolok? Xbox 720, PS4, Wii2.
PS4 2012-ben? :D
2016-ig lesz PS3, tehát 2016-18 között már lesz PS4.
Amúgy is, elég erős a ps3 is, a játékkészítők alig bírják követni a tempót, jó lesz ez még pár évre, aztán majd a PS4-el megint csinálnak valami nagyot.
Meg mi legyen a PS4-be?
PS3 is képes kb mindenre, 3D meg mindenf*szom.
Xbox-ot tényleg hamarabb kéne csinálni, DVD lejátszó meg ilyenek még mindig...de 3-4 évig abból sem lesz új.
Wii-ből meg felesleges új, azoknak a játékoknak nem fontos a grafika.
18:52
PC-hez képest gyengének tűnhet, de a PS2 500 MHz-s szar VGA-jával is lehetne HD-t nézni, csak inkább kidobták a 3-at, mert abból több pénz jön.
Tehát konzolon egy PC-nél sokkal gyengébb hardver is elég a sokkal jobb grafikához.
Amúgy 2012-re a PSP2-őt várják az emberek, de még nem jelentették be.
És már amikor megjelent a PS3, akkor bejelentették, hogy 10 évre tervezték, de vannak pletykák, hogy már hamarabb lesz a 4, kb 2-3 évvel, de az is legközelebb 2013 vége lesz.
És ez csak pletyka, hivatalosan még mindig 2014.
A PS4 kb 2012, 13-ban jön ki az fix.
2012 végén, vagy 2013 tavaszán, szerintem.
Én egy PS3 tulaj (és fan is) vagyok, de volt Xbox360-om is.
Az Xbox360 nem egyszer elverte a PS3-at!
A PS3-at a SONY elrontotta. Ez van, ezt ők is tudják.
Csak megy a mese, meg a hülyítés (parasztvakítás), hogy a "mi konzolunk a legerősebb", mert "még 20 évre elegendő tartalék van benne". Ennek ellenére a játékok a FullHD-t sem tudják.
Ennyire erős a PS3???? Ez egy nagy parasztvakítás.
Nézzétek csak meg a Maffia 2-ben a füvet, PS3-mon!!! Mert nincs semmilyen fű, azért mondom. Nulla textúra, és csak 720p-ben megy ÍGY is!
Ha valami jó a PS3-ban, az a Cell processzor. A Cellt ennek ellenére vért izzadva tudják (ki/fel)használni, ezért szerintem ez is zsákutca.
Az RSX egy nem más mint egy Geforce 7800, egy G70-es GPU. Ami mára mér eléggé gyenge.
Az 550 MHZ az RSX-nek elég lett volna a FullHD felbontásra, de a 128 bites memóriafész az nagyon kevés. Az Xbox360-nál is kb ez a GPU-RAM kapcsolata, de ott 256 bites a rambusz!
Ezért veri meg az Xbox360 a PS3-at!
Valamint szerintem azt is elrontották a PS3-nál, hogy nem egyesített Ramokat hoztak létre, hanem a memóriát megosztották.
De ha már a Ram-okat megosztották, akkor nem a Cellnek kellett volna adni a 3200 MHZ-es utlragyors XD-RAM-ot; hanem az RSX-nek [GPU] kellett volna adni az XD-RAMOT!
Ez véleményem.
A Cell jó, de nehéz programozni, a RAMOK elosztása rossz, a VGA chip meg eleve gyenge a 128 bites sebessége miatt. Ez látszik is a játékok natív felbontásában, hogy csak 720p.
Gyorsan jön a PS4, mert a SONY a PS3-at elrontotta! Ezt a Sony is tudja, csak a fanboyok nem tudják.
Csodálom, hogy eddig bírta a PS3 a versenyt, ezzel a rosszul megkomponált hardverrel. Szerintem gyorsan jön a PS4, ami már nem egyedi Sony-s hardverrel lesz felszerelve, hanem az Xbox360-hoz hasonlóan a kiadás pillanatában levő legerősebb PC-s hardverekből lesz összerakva.
00:09
Te itt valamit nagyon benéztél, az biztos.
Ugyanis a PS2 az életben nem tudna tudott volna HD-t, ez még a PS3-nak is HD readyben megy, pedig kb 40-szer erősebb a PS3, a PS2-nél.
A PS2-ben soha nem volt 500 vagy 550 MHZ-es GPU, de még CPU sem!!! A CPU, az Emotio Engine az volt egy 293 MHZ-es CPU.
A PS2-ben volt 32 MB rendszermemória, és 8 MB VGA RAM.
A VGA meg nem 550 MHZ-en ment, hanem 180 MHZ körül.
Úgy látom, hardverügyileg, azt sem tudod, mi az a PS2!
"Emotion Engine" akart az lenni, csak lemaradt a N betű!
A PS3 erős szerinted, 00:09?
Egy Geforce 7800, 256 MB VGA RAM, 128 bit?
Na jó.
A 3D is egy parasztvakítás!
Még az 1080p natív felbontás sem megy PS3-mon, akkor minek a 3D?????
Azért hogy a 720p-s felbontásnál a textúrákat felére butítsák vissza??? PL KILLZONE 3 BÉTA DEMO
A Killzone 2 sokkal szebb, mint ez a 3D-s beta demó! Ne 3D-zenek, hanem adjanak egy normális 1080p-s videójelet, ha ez nem megy akkor 720p-t, de akkor ott ne legyenek textúra gondok (PL Maffia 2, Killzone 3)
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!