Miért írja ki ezt a hibát cod2 be?
Figyelt kérdés
Mikor X fire nél beakarok lépni egy szerverre mindig valami iylesmit ír hogy: Cod2 mp exe error. Talán Win 7 túl új neki vagy mi?2010. dec. 5. 13:17
1/13 anonim válasza:
Az indítófájl nem tetszik neki,tedd újra vagy ha nem eredeti crackeld újra és állítsd be kézzel az elérési utat.
2/13 A kérdező kommentje:
Most meg a telepítésnél egy százalékot sem megy.
2010. dec. 5. 17:31
3/13 A kérdező kommentje:
Megoldva de még mindig kidob a hibával.... Csak ennyit ír hogy:Cod2 mp exe működése leállt.
2010. dec. 5. 17:52
4/13 P.O.C. válasza:
Bár nem írtad, hogy 32 vagy 64 bites Windows 7-et használsz, de annó nálam is szórakozott 64-bites alatt.
A megoldás az volt, hogy Windows XP SP2-al kompatibilis módban futtattam a játékot.
Menj a játék főkönyvtárába kattints jobb gombbal a CoD2MP_s.exe -re --> Tulajdonságok --> Kompatibilitás fül. Állítsd be a kompatibilitási módot. Ugyan ezt a CoD2SP_s.exe -vel is célszerű eljátszani.
5/13 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. Köszi.
2010. dec. 7. 13:02
6/13 A kérdező kommentje:
Nem sikerült:( Akkor ennyi volt. Azért köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 7. 13:12
7/13 P.O.C. válasza:
Rakd fel az 1.3 patch -t is hátha..
8/13 A kérdező kommentje:
Már egy csomó patchet(1.3) és cracket kipróbáltam de nem jó!!
2010. dec. 8. 08:12
9/13 P.O.C. válasza:
De nem eredeti, akkor fel kell raktni a verziónak megfeleő crack-elt indító fájl is.
10/13 A kérdező kommentje:
Igy sem jó. Mindegy akkor megpróbálom kideriteni hogy mi a hangkártyám neve mert most olvastam h lehet azzal van a a gond.
2010. dec. 8. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!