Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet a képet megszerkesz...

Hogy lehet a képet megszerkeszteni, hogy pl. :a háttere fekete-fehér és a lényeg színes?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia

Mint minden képszerkesztési feladatnál, most is a Photoshop-ot érdemes használni. Itt egy link arról ami neked kell, remélem az angol nem okoz gondot

[link]

2010. nov. 8. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:

GIMP-el így:

Megnyitod a programot, beteszed a képet, nyomsz egy shift+q -t (ekkor pirosas lesz a kép), kiválasztod oldalról az ecsetet (fehéret), kitörlöd vele a piros részt onnan, ahol színesen szeretnéd hagyni (fekete ecset, ha túlmentél a körvonalon), shift+q megint, aztán kijelölés/invertálás, majd színek/árnyalat-telítettség, vedd le a telítettséget teljesen (ekkor elvileg szürkeárnyalatos lesz, lehet, hogy van jobb megoldás a szürkeárnyalatossá-tételre, itt nézd meg: [link] ), ezután fájl/mentés-el tudod elmenteni.

2010. nov. 8. 16:57
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm!

első!hogy kell letölteni? (megnyitottam de nem találom a letöltést pontosan)

2010. nov. 8. 17:14
 4/10 A kérdező kommentje:
második!itt is megjelenik az oldal de csak azt nem találom,hogy hol kell letölteni!?
2010. nov. 8. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:

A GIMP egy teljesen ingyenes és nyílt-forrású program, ha vetted volna a fáradtságot és beírtad volna a Google-be, már letöltötted volna, de íme:

[link]

A Photoshop nem ingyenes, legálisan nem tudod letölteni.

2010. nov. 8. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Az ingyenes Photo Filtre-vel talán a legkönnyebb megcsinálni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. nov. 8. 19:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik válaszoló!

Mi az,hogy ha vettem volna a fáradtságot és beírtam volna?

Direkt azért kérdeztem itt,mert nem tudom mi a neve annak a programnak amivel ezt lehet csinálni.

De most már tudom és meg találtam azt az oldalt,amit valaki már elküldött ide eddig csak ott nem találtam azt,hogy hova van írva a letöltés.

2010. nov. 9. 13:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm sikerült letöltöttem a harmadik válaszoló segítségével és megcsináltam a második válaszoló segítségével!
2010. nov. 9. 17:58
 9/10 anonim válasza:

II. kommentelő!

Addig megvan, hogy piros lesz a kép, de hol van a fehér ecset?

2012. márc. 14. 19:45
 10/10 anonim válasza:

Jajj bocsi nem is az (megint én)

Nem a pirosságot hanem telitettség, vagy mi... az hol van?

Ja és az invertálásra nem csinált nekem semmit... És bocsi, hogy itt bénáskodok :(

2012. márc. 14. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!