Hogyan tudnám beállítani a monitort?
Figyelt kérdés
Acer laptopom van,(Xp-vel) tegnap óta mintha vízszintes irányba "széthúzódna" a monitor. Nem tudom jobban leírni. A képeken is minden szélesebbnek tűnik, mikor nézem, aránytalanul adja be őket. Nem tudom mit állíthattam el, de nem tudom visszaállítani. segítsetek kérlek.2010. szept. 5. 08:36
1/3 anonim válasza:
a felbontás lett átállítva. jobbklikk az asztalon, tulajdonságok. rámész az utolsó fülre (xp-n talán monitor, most vistám van úgyhogy nemtudm pontosan, lényeg, hogy a legjobboldalibb), és ott lesz egy csúszka amivel a felbontást állíthatod, az menjen 1280*800-ra.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, megpróbáltam, de nem tudom nagyobbra venni mint 1024×768, nincs ennél nagyobb, amit be lehet állítani. Pedig eddig minden rendben volt. Most miért nincs olyan?
2010. szept. 5. 09:51
3/3 anonim válasza:
próbáld meg frissíteni a videókártya drivert, ez segíthet - ehhez tudni kell a laptop pontos típusát.
esetleg ha dugtál rá tv-t, projektort, húzd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!