A NOD 32, a bejövő üzeneteknél kiírta, hogy ellenőrizte őket. Az AVAST, ezt nem teszi, vagy beállítás kérdése?
Lejárt a NOD 32-m, nem volt pénzem megújítani, tettem fel helyette ingyenes AVAST. Szerencsére még nem volt rá szükség, csak a feltett kérdés tűnt fel!
Pl:
Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
A kérdésemre válasz eddig nem érkezett, lehet, hogy rosszul tettem fel?!
Az AVAST, a beérkező üzeneteket megvizsgálja?
A nod32 jobb mint a AVAST! nem hiába fizetős :)
Szedj le egy kód törőt a nod hoz és azt használd :D
(Eset keyfinder.exe)
Google nem adott ki semit ugyhogy feltőltöttem az én programomat (nem virusos:P)
Irj privátot ha valami nem jó :S
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az Avast is figyeli a levelezést: [link]
egyébként pont most hoztak egy laptopot javításra, amin tört Nod volt. Rendesen frissített de nem talált vírust soha. Felraktam az ingyenes Avastot és mindjárt 20 db vírus illetve 312 fertőzött fájlt talált. Elgondolkodtató a tört vírus irtót használok számára, bármennyire is működő képesnek tűnik egy tört verzió vagy nem?
Túl sokba kerül a tört ESET-NOD-ok használata, annyira nem drága és vannak kedvezmények is.
A valódi, fizetős ESET_NOD-ok nagyon megbízhatóak, különösen a 4.2, jó erősre beállított tűzfallal. Nem virust és trójait kellene írtanod, hanem azt megakadályozni, hogy bejusson a gépedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!