Miért sikertelen a biztonsági frissités?
2010.május.27-én volt a win. xpémen utolsó sikeres biztonsági frissités. Nemrég néztem a windows update oldalon és május 27-e óta minden nap van egy sikertelen biztonsági frissités az alábbi kóddal (KB946648).
(Biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez (KB946648)
Egy biztonsági rést kihasználva a nem hitelesített támadók távolról behatolhatnak a Windows Messenger programot futtató rendszerbe, és hozzáférhetnek az adatokhoz. A frissítés telepítésével megvédheti számítógépét ettől a biztonsági réstől. Előfordulhat, hogy a frissítés telepítése után újra kell indítania a számítógépet.
Eltávolítás
A szoftverfrissítés a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjával távolítható el.
Súgó és támogatás
[link] ) Ezt adja ki mindhez... :((
Amúgy a gépen minden megy, de mi lehet a hiba?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Mielőbbi válaszotokat vrva
Két lehetséges frissítés létezik:
Vagy beállítod a biztonsági központban az automatikus frissítések , vagy letöltöd az internetről a service pack-et.
Én az előbbit ajánlom, mert egy idő után a gép kikapcsolásakkor mindig frissíteni fog, és egy idő után tönkre fog menni. Én azt ajánlom, hogy kapcsold ki a frissítést és rakd fel a service pack 2.(ha xp van, ha vista és windows 7 akkor service pack 3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!