Windows 7-be Hogy kell Jelszot Feltörni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem ugy van mint XP-nél és csökkentett módba sincs rendszergazda:( am csak kiváncsiságvol kérdezem, és örülnék neki ha valaki leirná2010. máj. 2. 14:18
1/35 anonim válasza:
Azért ez illegális dolog és nem fogjuk elárulni neked. De nagyjából ugyanúgy kell mint a Vistát vagy az Xp-t.
2/35 A kérdező kommentje:
probáltam:( csak szokásom h elfelejtem a jelszavam és hát:P xD érted
2010. máj. 2. 17:53
3/35 anonim válasza:
Na jó legyen. Szedj le egy ubuntu linuxot. Ezt a www.ubuntu.hu honlapon tudod leszedni. Írd ki Nero-val iso módba, úgy hogy lehessen bootolni róla. Rakd be a kiírt cd-t a meghajtóba,de előtte állítsd át bootolási sorrendet. és indítsd újra a gépet. Legelőször az fog bejönni, hogy melyik nyelvet akarod választani(értelem szerűen a magyar legyen). Ezután válaszd ki azt a részt, hogy ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül.(nyomj entert rá. Kb pár perc után bejön egy ablak. Ott a Places-re kell kattintani fennt ott válaszd ki a winchesteredet,ahova a Windows 7-et telepítetted. ott menj bele a Windows mappába azon belül System32 (itt sokáig fog tölteni) aztán a config mappába és töröld ki a Sam a sam.log és securyti
4/35 anonim válasza:
Bocsi véletlenül elküdtem. tehét a security és a security log fájlait. Ezzel resetelted a jelszót és jelszó nélkül beléphetsz a gépbe
5/35 anonim válasza:
Várjál ne töröld ki inkább azt a két fájlt, hanem szerezz egy olyan gépet, ahova szintén Windows 7 van felrakva és vagy ismered, vagy nincs jelszó ott. Másold le egy pendrive-ra ezeket a fájlokat, amiket eddig írtam. És írd felül a gépeden lévőkkel. Így már 100%, hogy működni fog. Most próbáltam ki. A törléssel újraindul csak a gép, de nem tudsz bejutni. Én írtam az eddigieket is.
6/35 A kérdező kommentje:
Öhh..xD vájjá eztmég felkell fognom:) de ha felül akarom irni, mivel nemvok rendzsergazda és rendszergazda telepitette gondolom vis nem engedi sztem és kéri a jelszot.. am van még1 windows7es gép.. de ok megprobálom.. ha nem sikerül akk nemtomxD
2010. máj. 3. 13:51
7/35 A kérdező kommentje:
Nah nem engedi security-t átmásolni csak security.log-ot de azt viszont amikor rátettem a gépre a pendriwe-ot NEM mutatta azt a filet Akkor most mivan? xD csak én vok ilyen szerencsétlen??:S
2010. máj. 3. 14:12
8/35 anonim válasza:
Még egyszer mondom, hogy Ubuntu linuxon keresztül tudod megcsinálni. ott tudsz másolni ilyen fáljokat. Nem olyan bonyolult mint ahogy hiszed.
9/35 A kérdező kommentje:
JAah ok..
2010. máj. 3. 15:25
10/35 A kérdező kommentje:
Kösz a segitséget am :) rem h nem baxom el a gépetxD
2010. máj. 3. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!