Hol van a hiba? Helyhiány
Probléma: Egyik napról a másikra a rendszermeghajtómon lévő 15GB-ból 1GB lett. Gondoltam, hogy valami szép vírust kaptam, DE: a vírusirtóm teljesen haszontalan (mind az AVG, mind az Avast), folyton lefagynak és, ha találnak is vírust, akkor nem tudom berakni a karanténban, mert "a hozzáférés meg van tagadva".
Ez idő alatt nem lett új program feltelepítve, csak frissítések történtek.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Válaszokat előre köszönöm!
Könnyen meg tudod nézni, mi foglalja a helyet. Windows intézőben jobb klikkeled a könyvtárakat ( tulajdonságok fül), s megnézed melyik nagyobb a szokásos méreténél, s mi van benne. Szerintem a windowsod updateolt s az vette el a helyet. De így távolról nehéz megmondani.
Ha a vírusírtód meg nem tudja végezni a munkáját, akkor ott komoly gondok vannak a gépen, nem szabad úgy hagyni. Próbáld meg újratenni a vjrusírtót. Ha nem megy úgy sem, megpróbálkozhatsz egy online ellenőrzéssel a teljes gépen, s utánna újratenni a vírusírtót. Ha még mindig nem jó, akkor mindent formatálni s újratenni a windowst.
Adatmentés (ha van mit)
A HDD újraformázása.
Win újratelepítés
Frissítések, vírusirtók telepítése
Mentett dokumentumok feltöltése
Tadaaa, kész is vagy. Ez a művelet egy délutánodba kerül, de tiszta géped lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!