Segítség! "csrcs. Exe" vírust hogyan tudom kiírtani? (kép lent)
Bekaptam ezt a furcsa vírust, minden indításor ezt a fájlt hiányolja, de a vírusírtó börtönbe zárta...
Combo fixxel próbálkoztam, de nem indul, mert nem tudom letiltani az AVG vírusírtót, de még uninstallálni sem engedi magát, valami registry hibát ír...
Gondoltam frissítem az op.rendszert, bettettem az xp telepítőlemeszt - frissítés - és már az elején elakadt, hogy nem talál fájlokat...
Mit csináljak? Kérlek segítsetek! :(
És egyáltalán honnan tudjam, hogy miből jött a vírus, mi a forrása?
Start/Futtatás: regedit
Ctrl+F (keresés): crcs.exe
Ha talál, akkor töröld ki azt a kulcsot amiben benne van. F3 a következő keresése.
Ajaj... most már teljesen tanácstalan vagyok... elég bonyolultan hangzik ez...
Az nem oldana meg mindent, ha újratelepíteném az egész op.rendszert? Akkor tuti kiírtódna, nem maradhatna meg valahol? VAn még 1 másik vinyó a gépben, de csak adatok vannak rajta meg egy külső vinyó. Azokon is megbújhat, vagy csak a jelenlegi op. rendszerben?
Ha esetleg erről lenne szó, akkor, hogyan tudom leírtani a cserélhető lemezekről és a vinyóról?
Nagyon ijesztően hangzik...
Utolsó!
Nem tudjuk felvenni valahogy a kapcsolatot? Nagyon elkelne a segítség...
Írhatsz akár privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!