Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segítség! "csrcs. Exe" vírust...

Segítség! "csrcs. Exe" vírust hogyan tudom kiírtani? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Bekaptam ezt a furcsa vírust, minden indításor ezt a fájlt hiányolja, de a vírusírtó börtönbe zárta...

Combo fixxel próbálkoztam, de nem indul, mert nem tudom letiltani az AVG vírusírtót, de még uninstallálni sem engedi magát, valami registry hibát ír...

Gondoltam frissítem az op.rendszert, bettettem az xp telepítőlemeszt - frissítés - és már az elején elakadt, hogy nem talál fájlokat...

Mit csináljak? Kérlek segítsetek! :(

És egyáltalán honnan tudjam, hogy miből jött a vírus, mi a forrása?

2010. márc. 19. 15:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Start/Futtatás: regedit

Ctrl+F (keresés): crcs.exe

Ha talál, akkor töröld ki azt a kulcsot amiben benne van. F3 a következő keresése.

2010. márc. 19. 15:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
és amikor már nem találsz többet, én a helyedben rátenyerelnék a reset gombra is a gép oldalán. mivel előfordul, ha nem ezt teszed, a memóriában a crcs rezidens része szépen visszairogatja magát. Újraindítás után törölni a file-t.
2010. márc. 19. 15:50
 3/15 A kérdező kommentje:

Mehtaláltam, ahogy írtad, ott van és még ott van egy autorun.inf fájl meg még egy.

[link]

De hogyan tudom kitörölni a kulcsot?

És közben találtam egy ilyen cikket is, de nem vagyok vírus szakértő.. :S

[link]

2010. márc. 19. 15:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
a kulcsokat a billentyűzeten lévő DEL feliratú gombbal tudod törölni, de csak óvatosan, mást ne törölj ki, mert elcs*szheted az op rendszert. Utána RESET, nem start/újraindítás!!!
2010. márc. 19. 15:57
 5/15 A kérdező kommentje:

Ajaj... most már teljesen tanácstalan vagyok... elég bonyolultan hangzik ez...

Az nem oldana meg mindent, ha újratelepíteném az egész op.rendszert? Akkor tuti kiírtódna, nem maradhatna meg valahol? VAn még 1 másik vinyó a gépben, de csak adatok vannak rajta meg egy külső vinyó. Azokon is megbújhat, vagy csak a jelenlegi op. rendszerben?

2010. márc. 19. 16:06
 6/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ha esetleg erről lenne szó, akkor, hogyan tudom leírtani a cserélhető lemezekről és a vinyóról?

Nagyon ijesztően hangzik...

2010. márc. 19. 16:16
 7/15 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem tudjuk felvenni valahogy a kapcsolatot? Nagyon elkelne a segítség...

Írhatsz akár privát üzenetet.

2010. márc. 19. 16:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Kivel nemtudjatok felveni a kapcsolatot??most nem ertem,,legy szives ird meg pontosan,,hogy mire gondolsz.
2010. márc. 19. 16:39
 9/15 anonim ***** válasza:
2010. márc. 19. 20:16
 10/15 anonim ***** válasza:
MSN a forrása.
2010. márc. 20. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!