Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom visszakapcsolni...

Hogyan tudom visszakapcsolni a Windows Defender-t Windows 8.1-ben?

Figyelt kérdés

Rákattintottam a Windows Defender-re, hogy le futtassak egy vírusirtót, de ez az üzenet jelenik meg, mikor rákattintok:

"Az alkalmazás ki lett kapcsolva, ezért nem figyeli a számítógépet.

Ha más alkalmazást használ a kártevő, vagy nemkívánatos szoftverek figyelésére, a Műveletközpontban ellenőrizheti az alkalmazás állapotát."

(Az Avast fent van, de nem indul el a Defender, pedig régebben elindult, és akkor is rajta volt az Avast).

2015. máj. 22. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyszerre két vírusvédelem futtatása nem ajánlatos, és kerülendő !!
2015. máj. 22. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy nem fut a Defender...szerintem nagyon lassít.

Nem használok Avastot, de el tudom képzelni az állította le, mivel 2 vírusírtó nem jó egyszerre.

Visszakapcsolás>>> beírod keresőbe: "services.msc"...a szolgáltatásoknál megkeresed a "Windows Defender"-t, ott 2xkatt, majd "Kézi, vagy Automatikus"-ra állítod.

2015. máj. 22. 15:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha bármilyen más vírusírtót telepítesz akkor az kikapcsolja a defendert. Én csak a defendert használom és azóta nincs vírus a gépemen avast az felengedett pár vírust és annak idején a nod is próbáltam nortont is de az meg nagyon fogta a gépet. meg bombázott a hülye értesítéseivel amitől már a falra másztam, és hiába kapcsoltam ki őket csak nyomta tovább az arcomba.
2015. máj. 22. 15:52
 4/11 A kérdező kommentje:

Akkor nem érdemes bekapcsolni, ha van rajta egy vírusirtó?

(Mert amúgy sem engedi bekapcsolni)

Lehet tényleg azért, mert már van rajta egy vírusirtó, mivel 2 nem ajánlatos, mint ahogy írtátok, és mivel feltelepítettem az Avastot, így automatikusan kikapcsolt.

2015. máj. 22. 15:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Tehát azt mondod, hogy érdemesebb letakarítani az Avast-ot és maradni a Defendernél?

Csak mert az ugye blokkol mindent... Alaposan átvizsgálja a számítógépet?

2015. máj. 22. 15:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Vagy akkor inkább maradjon az Avast?

Melyiket ajánljátok?

Defender vagy Avast?

2015. máj. 22. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Részemről Avast.
2015. máj. 22. 19:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is már átgondoltam, igen és szerintem is inkább az Avast.
2015. máj. 22. 20:16
 9/11 anonim válasza:
54%
Mindenképpen le kell törölni a vírusírtót a defender visszakapcsolásához, mert jobb esetben is zavarja egymást két vírusírtó. (Biztos megoldás nincs vírus ellen, én most gyomlálok egyet amit a defender meg sem talál a többi vírusírtó is csak pár órára javít ki sajnos)
2015. jún. 1. 23:50
 10/11 pipiiikukac válasza:

Nyomjad meg a Win billentyűt + R.Ez megnyitja a Parancssort.

Írjad be a "regedit" szót és nyomj entert.

Navigálj ezekhez a kulcsszavakhoz:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows Defender.Bal gombbal rákattintasz a Windows Defender-re majd a jobb oldalon a DisableAntiSpyware-re jobb gombbal.Módosítás és az értéket 1-ről 0-ra álittod.

Módosítás után menj"C: \ Program Files \ Windows Defender", és megnyitod az "MSASCui.exe" fájlt. Voalaaa...

2015. jún. 24. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!