Szerintetek érdemes a ccleaner-en kívül más használni rendszertisztítót vagy felesleges?
Mert nem tudják, hogy alkalmas! Nem kell más!!!
Legjobb, legmegbízhatóbb fájltisztító!
Töltsd le a CCenhancer-t! Ez kibővíti a CCleaner alkalmazás listáját újabb, frissült programokkal, hogy azok szemetét is kitakarítsa amelyek nem rendszermappába szemetelnek! Ezt a listát időközönként frissítik, hogy belekerüljenek a legújabb programok és programok változásai! Érdemes időközönként újat letölteni.
programot csak letöltöd, elindítod klikkelsz a download latest -re (vagy magyar nyelvre állítva: legfrissebb letöltése-re) és kész! kibővíti a winapp2.ini -t.
CCEnhancer (Multilingual)
jajj ne keverjük azért a registry tisztítója tényleg nem alkalmas a mélyvizsgálatra, de legalább nem omlik össze a gép takarítás után!
registry reviver -t csak ajánlani tudom registry tisztításra, egyik legjobb program!
Nem kell semmi más a CCleaner bőven elég és vírusírtó se kell mert csak lefoglalja a géped a vírusfejlesztők úgy is egy lépéssel a vírusírtók előtt járnak. Én se használok
és nem kaptam el semmit egyszerűen ne tölcs le szarokat.
Van telepítve vírusirtóm , nem áll szándékomban leszedni. A windows 7-nek van beépített tűzfala , feltételezem nem a legjobb , de egy alap védelmet talán ad. Használtam már a comodo tűzfalát , de szinte a használhatatlanságig lasította a gépem , főleg bekapcsolás után , hideg indításkor volt a legborzasztóbb...
Feltettem a registry cleanert.... 405 "hibát" talált...
Microsoft Security Esential van fent (gondolom). Az már ad valamilyen szintű védelmet (Nem rossz). Amennyiben ez mellé még telepítesz mást is összeakadhatnak. Ezért a lassulás. Comodo egyébként nem híres a "fogyasztásáról".A vírusírtót is be kell álítani nem csak feltenni! Nekem 1.8 as cpu -val, 1.5Gb ram-al nem fogta jelentősen. Vannak azért más kis erőforrásígényes vírusírtók is mint Eset Smart Security,Panda Cloud...De ha nem kapsz vírust nem kell variálni. Ajánlom a Malwarebytes-t (ami malware írtó)megfér a vírusírtód mellett elég ha időközönként lefiuttatod, jobb a veszélyes alkalmazások felkutatásában mint egy vírusírtó!
Amit írtál hogy indításkor lassult be, az annyit tesz hogy boot időben ellenőrizte az induló folyamatokat! Ez szerencsés, mert ha vírus indul el akkor amikor még a védelem nem állt fel akkor lehet bármi a gépen, kiiktathatja a védelmet és feltelepül, mielőtt felállna a rendszer! Beállításokat lehet finomítani, de az indításkori futtatás nem elhanyagolható.
Registry Reviever jó program... Egyes programok napi szinten ~50-100 hibát generálnek a registryben, főleg ha használsz portable programot ami nem jól lett megírva.
A Fájlrendszer takarítását se hagyd ki :)
"És nem töröl pl. rendszerfájlokat, mint a Wise"
Én 1,5 éve wise disk és registry cleaner-t használok. CCleaner-től pártoltam át, mert a wise sokszorosan alaposabb. De ez persze az én tapasztalatom. Másnak a CCleaner jött be jobban. Nem volt még olyan, hogy a wise szükséges rendszerfájlokat törölt volna. a registry clenaer-jében persze be lehet állítani, hogy mélyvizsgálat, de oda is van írva, hogy csak haladó felhasználóknak, tehát nem árulnak zsákbamacskát.
Válasz: elég egy darab rendszer/merevlemeztisztíró, nem kell kettő. Elég a CCleaner is, minden szükségeset az is bőven megcsinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!