Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » MalSign. Generic. DE7 vírus?

MalSign. Generic. DE7 vírus?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a youtube video downloadert, és azóta az AVG mindig bejelez egy ilyen vírussal.. mit tegyek? Szeretnék zenét letölteni.

2014. jún. 30. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem vírus. És nem vagyok meglepve, hogy egy ilyen programba rejti el valaki... Mivel ugye elég sokan rá vannak mostanában kattanva erre...

Próbáld meg egy másik programmal szerintem.

2014. jún. 30. 10:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudsz mondani egy ilyen programot?
2014. jún. 30. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, bocsi.

Nem szoktam youtube-ról letölteni semmit.

Egyébként vannak online "programok" is, ha jól tudom. Bemásolod a linket, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd (pl. MP3). Vársz egy kicsit, majd letöltöd.

Valahogy úgy keresnék rá a guglival, hogy:

online youtube video downloader

2014. jún. 30. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem videot akarsz, hanem mp3-at pl. (csak zene), akkor a video szó nélkül keress.
2014. jún. 30. 14:13
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jún. 30. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Videót szerintem bővítménnyel tölts le, Operához és Firefoxhoz van egy rakás. Mp3 letöltés is van.

Én például operát használok, ott van a Youtube to mp3 converter, a Youtube Mp3 and Video Downloader és a YouTube MP3.

2014. júl. 1. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!