MalSign. Generic. DE7 vírus?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a youtube video downloadert, és azóta az AVG mindig bejelez egy ilyen vírussal.. mit tegyek? Szeretnék zenét letölteni.2014. jún. 30. 10:14
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem vírus. És nem vagyok meglepve, hogy egy ilyen programba rejti el valaki... Mivel ugye elég sokan rá vannak mostanában kattanva erre...
Próbáld meg egy másik programmal szerintem.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudsz mondani egy ilyen programot?
2014. jún. 30. 13:32
3/6 anonim 

válasza:

Nem, bocsi.
Nem szoktam youtube-ról letölteni semmit.
Egyébként vannak online "programok" is, ha jól tudom. Bemásolod a linket, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd (pl. MP3). Vársz egy kicsit, majd letöltöd.
Valahogy úgy keresnék rá a guglival, hogy:
online youtube video downloader
4/6 anonim 

válasza:

Ha nem videot akarsz, hanem mp3-at pl. (csak zene), akkor a video szó nélkül keress.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jún. 30. 15:07
6/6 anonim 

válasza:

Videót szerintem bővítménnyel tölts le, Operához és Firefoxhoz van egy rakás. Mp3 letöltés is van.
Én például operát használok, ott van a Youtube to mp3 converter, a Youtube Mp3 and Video Downloader és a YouTube MP3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!