Ez vajon tényleg Trójai lehet?
Ma délután, amikor felléptem a Gyakorikérdések.hu-ra, azonnal jelzett a víruskergetőm:
Nagyon meglepődtem, hogy már itt is? Aztán (mivel úgyis le voltam tiltva) tovább keresgéltem, és valószínű, hogy egy felugró reklám nem tetszett a NOD-nak. Egymás után többször is bejött. De ez tényleg trójaival fertőzött lehetett? Találkozott már valaki hasonlóval?
Még az előző tájékozatlan válaszadót kicsit okosítva hozzáteszem, hogy a hátétépé://cdneurope.com... elérési út nehezen utalna arra, hogy a gépére lenne települve bármi is. Vagy te így nevezed el a meghajtókat a gépedben?...
Olvassunk! Értelmezzünk!
Hatékony tűzfal, jogtiszta NOD, rendszeresen ellenőrzött gép és a háttérben futó kémprogramvédelem.
Ráadásul ez a "dolog" egyedül itt jelentkezett (és a NOD tette is a feladatát).
Csak azon lepődtem meg, hogy ezen az oldalon bejöhet egy ilyen dolog.
Bár -bármennyire is jónak tartom a NOD-ot- azért jelzett már olyan esetben is, amikor valójában nem vírusról volt szó. De azért egy olyan trójai, amit egyértelműen beazonosít egy ismert vírusvédő szoftver... Itt olvastam is róla: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!