Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik védelmet javasolnátok...

Melyik védelmet javasolnátok jobban, ESET vagy Avastot?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyikel járnék jobban.

ESET-et magazinos kóddal használnám.

A gépbe 1GB Ram van ha számit valamit is.

2014. jan. 15. 10:28
1 2
 1/17 Csxeba ***** válasza:
64%
avast! a legjobb, ha már ilyen windows-függő vagy :P De 1 gb ramos gépre Lubuntut tennék, nem Windowst... Játszani úgysem fogsz rajta, nem?
2014. jan. 15. 10:33
 2/17 A kérdező kommentje:

Multkor probaltam a lubuntut,ami feltelepult ugyan,de be tolteni mar nem ohajtot csak villogot a fekete kepernyon a kurzor...

Annyira nem teljesen szimpatikusak ezek a linuxok,meg nem is ertek ugy hozzajuk teljesen...

Bongeszos jatekokal jatszom csak,ha jatszom..

2014. jan. 15. 10:38
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Avastot semmikép. Eset nagyon megbízható.
2014. jan. 15. 10:41
 4/17 anonim ***** válasza:

Én is Linux párti vagyok... :-)

Windows -ra Avast vírus kergetőt javaslom, 1GB RAM esetében más szóba se jöhet. Ez beéri maximum 50MB RAM -al, míg hasonló képességű más vírus kergetők 200 de akár 400MB RAM -ot is felzabálnak normál működés közben, ami mellet még ott az operációs rendszer is, esetleg Skype és az 1GB el is ment.

(csak telepítés és frissítésnél lassú, ezért a frissítést célszerű úgy-ütemezni hogy ne zavarjon)

2014. jan. 15. 11:45
 5/17 csacsi2 ***** válasza:

Eset sem eszi a memóriát...Nekem is csak 1.5 Gb van öreg gépen és nem akadályoz!

ESS Gépígénye:

Windows 8.x, 7, Vista, Home Server:

1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

512 MB (1 GB for Vista x64) RAM of system memory

320 MB available space

Super VGA (800 × 600)

Windows XP:

400 MHz 32-bit (x86)/ 64-bit (x64) processor

128 MB RAM of system memory

320 MB available disk space

Super VGA (800 × 600)

2014. jan. 15. 12:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
ESET SmartScurity éppen 6 megabájt memóriát használ a gépemen. Ha van magazinos kód (vagy egyetemi licensz) akkor mindenképpen ezt ajánlom.
2014. jan. 15. 12:55
 7/17 anonim ***** válasza:
ne csak azt nézd amit a taskmgr ír, azt is számold bele amit ott nem listáz.
2014. jan. 15. 14:00
 8/17 anonim ***** válasza:
A working set memoryra gondolsz? 12 mb.
2014. jan. 15. 14:03
 9/17 csacsi2 ***** válasza:

Kedves Tibor

Ne részletezzük a memóriákat, mert nem fogyaszt sokat! Ill. többet mint az általad említett Avast!

...de a kedvedért jelenleg:

Mem Usage: 10MB

Pagefile 11Mb

Paged pool 1MB

NON-Paged Pool 0.7MB

Természetesen ha frissít vagy ellenőriz ezek jelentősen megnőnek, ami természetes!

Az automatikus frissítés meg alap egy vírusírtónál.

indulás óta (kb30 órája) lefoglalt memória:

Mem Usage: 10MB

Pagefile 21Mb

Paged pool 17MB

NON-Paged Pool 19MB

1.8 Ghz -as processzorral 166MHz -es, 1.5 GB RAM mellett nem fogja a gépet ez magáért beszél!

Azt meg ,hogy az ESET Smart Security Kiemelkedő a piacon, azt sem kell ecsetelni, de mint írtam be is kell állítani a vírusírtót. Ami még nagy előnye a közösségi médiák felügyelete. gondolom hallott már mindenki facebook vírusokról. A Twitter és Facebook profilokat is ellenörzi (social media scanner) még a barátok profilját is! nálam (ismerős profiljában) talált is FB vírust.

Nah jó nem futtatom tovább az ESS -t,de csak annyi hogy nem terheli a gépet!

Sok jó vírusírtó van piacon, nem feltétlen az ESS -t kell használni, ez mindenkinek a saját döntése!

2014. jan. 15. 16:04
 10/17 anonim ***** válasza:
Eset Smart Security7 tűzfalas védelem, kiválóan vizsgázott nálam, amikor le akartam tölteni a VideoLant, több letöltőoldal is fertőzöttnek bizonyult. A letöltés közben megszakította a kapcsolatot, a fertőzött fájlt bezárta a karanténba, a böngészőt megtisztította. Softonik, UpdateStar, sőt a Chip egyes fájljai is fertőzöttek. Rendszerint a Toolbarok és a Javascriptbe ágyazott trójaiak a reklámokban okozzák.
2014. jan. 15. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!