Használhatok-e kettő (esetleg több) vírusírtót?
A 2. válaszadónak:
A nevében is bennevan... Spyware terminator. Az egy spyware írtó program, nem sok köze van a vírusirtókhoz, és nemcsak hogy nem árt, hanem nagyon is ajánlott egy spyware ellenes program használata.
Két vírusirtót semmiféleképpen sem tanácsos feltenni. Akár rendszerösszeomláshoz is vezethet. Volt nálam javításban olyan gép, amin az xp azért omlott össze, mert 2 vírusirtó volt rajta. Viszont a vírusirtó mellé érdemes spyware irtót is feltenni. Avast+S&d kombót tudom ajánlani.
Két vírusírtó nagyon belassít és csak akadályozzák egymást. Inkább érdemes egy jót használni.
Ja és igen: a vírusírtó nem elég önmagában, hanem kell hozzá az említett anti spy-ware
Nekem fenn van az eset smart security 4 és az avast!
Az avast most le van állítva az eset miatt!
Törölni akarom,de nem tudom mert windows7-em van és azt írja ki,hogy rendszergazdai engedély szügséges.De én vagyok a rendszergazda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!