Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Használhatok-e kettő (esetleg...

Használhatok-e kettő (esetleg több) vírusírtót?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy hülye kérdés,de most fenn van az avast,és esetleg feltenném az avg-t is.Lehet valami negatív következménye,azon kívül,hogy kicsit lassítja a gépet?
2008. júl. 15. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Két vírusírtó nagyon betud kavarni, elég az avast-jónagyon-. A vírusírtók bigyójában is benne van, h ha már van fent vírusírtó akkor töröld le és úgy tegyél fel másikat.
2008. júl. 15. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az Avast mellett fenn van a Spyware Terminátor két hónapja és jól megférnek egymás mellett.
2008. júl. 15. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

A 2. válaszadónak:

A nevében is bennevan... Spyware terminator. Az egy spyware írtó program, nem sok köze van a vírusirtókhoz, és nemcsak hogy nem árt, hanem nagyon is ajánlott egy spyware ellenes program használata.

Két vírusirtót semmiféleképpen sem tanácsos feltenni. Akár rendszerösszeomláshoz is vezethet. Volt nálam javításban olyan gép, amin az xp azért omlott össze, mert 2 vírusirtó volt rajta. Viszont a vírusirtó mellé érdemes spyware irtót is feltenni. Avast+S&d kombót tudom ajánlani.

2008. júl. 16. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Két vírusírtó nagyon belassít és csak akadályozzák egymást. Inkább érdemes egy jót használni.

Ja és igen: a vírusírtó nem elég önmagában, hanem kell hozzá az említett anti spy-ware

2008. júl. 17. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem fenn van az eset smart security 4 és az avast!

Az avast most le van állítva az eset miatt!

Törölni akarom,de nem tudom mert windows7-em van és azt írja ki,hogy rendszergazdai engedély szügséges.De én vagyok a rendszergazda.

2010. jan. 10. 09:36
 6/7 anonim válasza:
Használhatsz, ha bírja a hardver. De szerintem össze fognak akadni egymással.
2020. okt. 9. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Természetesen nem ajánlott. Használj egyet, ami jó. McAfee, vagy Norton, esetleg Bullguard
2021. ápr. 12. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!