Mi a baja a Windows 7-nek, ha nem tudom inditani a "loader-t"?
Sziasztok!
Az lenne a bajom, hogy a "Vezérlőpult->Rendszer->Ezzen a képen látható, hogy nem tudom megnézni itt, hogymennyi időm van hátra(Nem látszik semmi)
De viszont egy programmal meg tudom nézni, hogy mennyi idő van hátra... Ezt ezzen a képen látható:
Ebben szeretnék segitséget kérni, hogy miért számol vissza és nem tudom még a Loader-t se elinditani nem engedi.. Vagyis Status: Modified - Uninstall other cracks
És ezt nem tudom mit jelent... Viszont ha crack van a gépen annak ugyan ugy kelene müködni-e mint a loadernek nem?
Vagy ez ellen hogy oldjam meg mert már csak 8 napom van hátra létszives segitsetek nagyon fontos...
Szia.
Valószinűleg az az "other cracks" van felinstalálva, az nem engedi megnézni, hogy hány nap van hátra.
1. Próbáld meg leszedni azt az other progit.
2. Ha nem megy akkor próbáld meg betenni a win 7 telepitő DVD-t és inditsd be rólla a gépet, majd válassz inditás javitást : [link]
3. Ha egyik sem, akkor telepitsd ujra, de, úgy, hogy először minden particiót törölsz.
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Hát mindet nem, de a win7 telepitéskor létre szokott hozni egy 100 megabájtos particiót (ha sima telepités és nincs meghajtótitkositás akkor 100 megás, ha egyébb extra is van akkor elmehet 2 gigáig is.)
Nos ezen a 100 megás partición van a winloader (innen tölt be a rendszer) illetve itt tárolódnak az aktiválási információk is.
Tehát ez a 100 megás particiót feltétlen törölni kell. A többit nem fontos, de még a 100 megás particiót követő particiót is törölném (ez elvileg a C: particiód, ahol a windows van), ha tiszta telepitést szeretnél.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!