A számítógép - annak ellenére, hogy eredeti a szoftver - félóránként feldob egy üzenetet, hogy "A Windows szoftver nem eredeti". Másnál is jelentkezett ez? Mit lehet csinálni?
Szia.
Igen nekem is csinálta a windows 7-em. És a háttér az nem váltott feketére csak feldobtaa nem eredeti widows ablakot.
Amikor feldobja az ablakot, akkor eszkezkezőben keresd meg a folyamathoz tartozó exe programot (Jobb egér az alkalmazáson fülön az adott alkalmazáson és Ugrás folyamatra menüpont)
Ha megvan az EXE program neve (valamilyen vat vagy wat, már nem emlékszem pontosan, hogy mi volt a neve) Keress rá elvileg 3 db találsz belőle két exe-t és egy PF kiterjesztésűt. Ha jól rémlik a két EXE a windows\system32 mappában van (bár ez nem 100 %-os),
a Telepitő DVD-vel inditsd be a windows 7-et.
Menj el addig mig kapsz egy parancssort, aztán keresd meg és töröld a 3 darab fájlt.
Parancssor : [link]
Mióta töröltem a 3 db fájlt, azóta én nem kaptam "nem eredeti" Windows ablakot.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!