Mi ez a Delta Search?
Drájvert töltöttem le, és azóta az eredetileg beállított Google kezdőoldal helyett állandóan ez a kereső jelenik meg.
A Googlen rákerestem, de csak idegen nyelvű oldalak vannak róla, nem merek már egyikre sem kattintani.
Állítólag valamilyen robot, de a Spybot nem jelzi.
Tud valaki segíteni?
Nem nagyon értem a kérdést!
Az >eszközök, >beállításoknál a kezdőoldalt újra beállítottam a Googlera, de a következő bekapcsolásra úja ez a Delta Search jön be.
A Start menü >keresővel próbáltam megkeresni, hogy kitöröljem, de nem találja.
Ez egy Toolbar.
Milyen böngésződ van?
Google Chrome: Három vonal alatt, Beállítások,Keresés. Keresőmotorokból törlöd és visszaállítod a www.google.hu-t.
Firefoxom, Chromom is van mindkettőben kezdőlapnak a Googlet állítottam be. Amíg megy a gép, nincs is probléma.
Ha újra van indítva, már ez az átkozott Delta Search ugrik be.
Néztem már a kiegészítőknél is, eszköztárakban is, nem találom.
A Multi Toolbar Remover nem csinált semmit.
A Toolbar cleanert többször is próbáltam telepíteni, de mindig hibát jelez és leáll.
Kezdek elkeseredni!
Köszönöm az eddigi segítséget.
Egy "Super Anti-Spy" programot lefuttattam a Mozilla javaslatára. Talált is egy rakás kémprogramot, de a mentesítés után továbbra is megmaradt ez az "átkozott" Delta Search.
Valószínű, hogy -többek javaslatára- kitörlöm/újratelepítem a Firefox/Chrome böngészőm, csak azt nem tudom, mi lesz a beállításaimmal, könyvjelzőimmel.
A könyvjelzők elvesztése igen elszomorítana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!