A profik miért nem futnak vírusokba?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Csomószor olvasom itt gyk-n hogy a profik, akik valamit elkövettek és nem szeretnék hogy beazonosítsák őket, proxy mögé bújnak.
Pontosan mit takar ez a proxy??
Sokszor írják, hogy le lehet tölteni, de vigyázz mert sok csak vírus.
Akik komolyan használják, azok nem futnak vírusba? Mármint az olyanok akiknek tényleg emg van az okuk hogy ne tudják beazonosítani őket.
Ők nem futnak bele olyanba ami vírusos??
2013. jan. 10. 21:37
1/5 anonim válasza:
A proxy egy olyan szerver ahová előbb letöltődik amit akarsz, majd onnan jön át hozzád róla.
2/5 anonim válasza:
Molinetek nem használják, azok közvetlenül kapcsolódnak a netre. Éppen ezért pl. Firefox-ban Nincs proxyra kell beállítani.
4/5 anonim válasza:
Mobilnetem van, de fizetős Eset Smart Security5 van a gépemen. Nálam sincs se trójai, se más kártevő.
5/5 anonim válasza:
Én röhögve szűröm ki az összes vírust és gagyi programot a gépemről,a titka a rendszerelemző programok amivel átlátható a rendszer kimutatja mi hova települ hogyan viselkedik így látom ha valami nem stimmel.Én a következőket használom Xp-alá:(sandboxie) ebben kell futtatni a telepítőket ez egy elszigetelt környezetben kimutatja mi hová települne belepiszkálna e valamibe vírust is nyugodtan futathatsz benne a géphez nem fér hozzá látod benne hová települne mit csinálna.(Total uninstall) ezzel a telepítőket monitorozva majd külön szintén a program files ban lévő inditóikont monitorozva nyomon lehet követni mi hová telepűl és ha baj van nyom nélkül le tudom szedni vele a programot.(security task manager)ezzel látom az összes futó folyamatot köztük a rejtetteket is észreveszem ha valami fut de nem kéne neki futni.(Sygate personal firewall professional) ez egy olyan tűzfal amivel teljes mértékben nyomon követhető a gép kommunikációja mindent tud amit csak ellehet képzelni.(Eset antivírus 4) az 5 ös teljesen felesleges televan felesleges marhaságokkal ebben van egy speciális korai riasztási technologia ami semmilyen más vírusírtőban+viselkedés figyelés tehát képes megtalálni olyan vírusokat amik nincsenek semmilyen adatbázisban.(zemana antilogger) ez figyelmeztet ha valamilyen program rögzíteni akarja a billenytyűleütést,vágolap tartalmát,stb.De van egy vírustotal nevű oldal érdemes használni de Start menü/sajátgép/Eszközök/mappa beállításai/Az operációs rendszer védett fáljainak elrejtése erről törölni kell a pipát.Illetve a böngészőben nem árt törölni az előzményeket .Tehát a titok látom hogy mi hová települ bele piszkál e valamibe működése során hogyan viselkedik tehát átlátom a rendszert nem egy program dönti el és én meg nem látok semmit mi mit csinál.Amúgy ezeket le tudod tölteni egy helyről felmész a pirate bay re beírod ott hogy sygate ott megkeresed az mx5 kevin felhasználót onnan ezt mind letöltheted én töltöttem fel őket mind teljesen biztonságos.Kelleni fog hozzá a (u torrent) progi.A proxy VPN meg hülyeség teljesen más célja van a vírusvédelemhez semmi köze!Nekem tapasztalt Hackerek mondták futtathatsz annyi vírusirtót a gépeden amennyit akarsz mindegy hány félével nézed át a géped ezek mind virtuálisak és ezek rengeteg mindent nem találnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!