Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segítség! Hallottatok már a...

Segítség! Hallottatok már a SkillPages-ről? Mi ez?

Figyelt kérdés
Kaptam egy emailt, hogy meghívtak oda. Volt tanáromtól kaptam, tehát nem gondoltam, hogy valami vírus. Csak hogy magától meghívta utána azokat, akikkel emailezni szoktam. A legfurcsább pedig az, hogy van egy közös email-cím, amit ismerősökkel használunk, feltöltünk oda dolgokat, és láttam, hogy ott volt egy email tőlem, hogy meghívom őket oda. Rákerestem, nem találok róla semmi ártalmas dolgot, de nem értem. És nem tudom mit tudok ellene tenni. Valaki okos mondja meg légyszi! :)

2012. dec. 15. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én erről még nem hallottam, de az én úgy szoktam gondolkodni az ilyenekről, hogy ha nincs szükségem rá, akkor tojok rá, és nem regisztrálok be, még ha anyám hív is meg. Ahogy láttad, automatikusan, kérdés nélkül hívta meg az email kontaktjaidat: ez már nem korrekt -> tehát én reflexből törölném magam onnan. Mondjuk érdekes, hogy fért hozzá az email kontaktjaidhoz... ha megadtad az email fiókod jelszavát, akkor meg is van a válasz, miért kártékony.
2012. dec. 15. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem adok meg jelszót. És az oldalra se léptem be, egyedül az email címet kérte, fogalmam sincs hogyan tudom magam törölni. Számomra is érdekes... Köszi a választ azért. :)
2012. dec. 15. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Ó, megvan, sikerült letörölni magam. Remélem így már elfelejt engem. :D
2012. dec. 15. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Óóóóó, francokat fog felejteni az... Kb úgy, mint a FaceBook.
2013. máj. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!