Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Wifi jelszó megjelenítése?

Wifi jelszó megjelenítése?

Figyelt kérdés

sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek.

Az lenne a problémám, hogy nem tudom megjeleníteni az elmentett wifi jelszót...felcsatlakozni feltudok mert be lett írva a kód, de most a telómmal szeretnék netezni, de nem megy. Nincs esetleg valami lehetőség ami megjeleníti az elmentett jelszavat? Köszönöm előre is!

2012. szept. 17. 20:46
1 2
 1/11 algopirin ***** válasza:

Megnézed a routerben pl. ?!

Vagy ha az nem megoldható reseteled a routert és újra beállítod.

Sok ilyen kérdés merült már fel hogy lehet ilyen vagy olyan jelszavakat megnézni "mert elfelejtettem", nem fogsz rá konkrét választ kapni rá pontosan hogy kell...mert csak

2012. szept. 17. 20:51
 2/11 czibles ***** válasza:

Minimális google skill:

[link]

2012. szept. 17. 21:49
 3/11 P.O.C. ***** válasza:
100%

Két lehetőséged van:

1. Megnézed a router webes beállító felületén. Wireless Security menün belül WPA(2) passphrase pontot keress. Ez típusonként változhat.

2. Futtatod ezt a programot, azon a számítógépen, amin el van mentve a jelszó és automatikusan tud csatlakozni:

[link]

Ha ezek nem működnek, pl. a router webes felületének alap jelszavát megváltoztattad és nem tudod mi volt az.

Akkor még mindig ott van a hard reset és az újrakonfigurálás.

2012. szept. 18. 05:16
 4/11 Lolka&bolka válasza:
2-es: kiváló tanács! Kipróbáltam, és működik a nélkül, hogy a routeren bármit állítani kellett volna, vagy (nekem gyanúsan festő) segédprogramokat kellett volna letölteni. Köszönöm!
2013. ápr. 9. 12:16
 5/11 P.O.C. ***** válasza:

A NirSoft programjai 100% -osan megbízhatóak, csak pár vírusíró sipog miatta, mert hack tools -nak érzékeli. Add a kivételekhez, és nyugodtan használhatod mindegyiket.

A második által írt lehetőség szép és jó, mert nem kell hozzá külön program, de csak Vista -n és Windows 7-en működik, XP -n nem!

A router webes felülete meg nem a sátán találmánya. Nem kell félni rá felmenni, legalább ismerkedsz vele.

Szép napot!

2013. ápr. 9. 12:35
 6/11 anonim válasza:
100%
Számítógépeden, ha Wifin csatlakozik, akkor a tálcán jobb oldalt a jelerősség ikont felnyitod majd a saját Wifi neted fölött jobb egérgombra előjövő legördülő listából a "Tulajdonság" sorra kattintasz. A felnyíló ablakban a "Biztonság" fülre váltasz és ott bepipálod a "karakterek megjelenítése" szöveg négyzetét. Ekkor kiírja a jelszót ott ahol eddig csak pöttyöket mutatott. Ez nálam win7 alatt így működött.
2014. jan. 10. 22:36
 7/11 anonim válasza:
Köszönöm, nekem is segített. :-) win7-nél tényleg egyszerű így.
2014. nov. 3. 20:17
 8/11 Fáy válasza:
Éttermek, szállodák, .. stb. jelszavait elmentettem. Egy-kettőt!!! megosztanék, de nem látszik. Nem a saját routeremnek kell a pass. Ilyenkor mi van?
2015. nov. 27. 21:18
 9/11 Norry válasza:

[link]

Ehhez csak gépet tudsz használni, és csak azokat a jelszavakat adja ki amiknek már egyszer be volt írva és megjegyezte a gép.

2016. nov. 9. 18:34
 10/11 anonim válasza:

Számítógépen így:

[link]

2016. nov. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!