Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Német nyelvű facebook vírus....

Német nyelvű facebook vírus. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm linkelt egy videónak látszó valamit az üzenőfalamra egy rövid német szöveggel (sajnos ez az ismerősöm tud németül és azt hittem hogy poénkodik vmit) szóval lényeg hogy rámentem, kiírta hogy vmi új youtube frissítés kell hozzá.. én hülye leszedtem, a vírus meg szétküldte az összes ismerősömnek. Lefuttattam az avast vírusirtót full system scanben is és nem talált semmit... azóta az ismerőseimnek, akik szintén bekapták ezt a vírust , szétküldte megint. Én meg nem merek felmenni gépről facebookra mert félek hogy szétküldi újra nekem is.

Hogy tudnám megtalálni ezt a vírust a gépen? (Downloads-ban nincs, ahova elvileg a böngésző szedte le)

2012. jan. 7. 15:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Format c

Aztán rakj valamilyen linux disztribet:) Aki facebookon nem tudja megállni h mindenhova össze vissza kattintgasson annak jól fog jönni h kvázi összevírusolhatatlan a rendszer.

2012. jan. 7. 15:21
 2/16 anonim ***** válasza:
58%

big lájk! :D

2012. jan. 7. 15:25
 3/16 A kérdező kommentje:
nagyon megmondtad grt. inkább ne írjon aki csak így tud "segíteni"
2012. jan. 7. 15:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Avast bootkori rendszervizsgált érzékenységet maxra tedd
2012. jan. 7. 16:19
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem vírus, féreg. Csak újratelepítéssel lehet megszabadulni tőle.

[link]

2012. jan. 7. 17:33
 6/16 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=IqVUT8P31ew

hamis virus mint ez ami a videoban van nyugi azé nem talált semmi mert hamis:) haverom mondta de lehet h nem bizt.

2012. jan. 7. 21:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell újrarakni, de a féregvírusokat is ki lehet szedni, ha jó vírus írtód van, én AVAST-ot használok, nekem beválik.
2012. jan. 7. 21:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Az AVAST sem mindenható. Ha egy olyan férget kaptál, ami a boot közben fut le, akkor meg vagy lőve, mert azt semmilyen vírusirtó sem fogja leszedni. (Mivel annak az indulása előtt már lefut és szépen védi magát.)

Sőt, már léteznek olyan vírusok is, amiket még formázással SEM lehet leszedni. De mondjuk ez tuti nem ilyen... :)

2012. jan. 8. 00:56
 9/16 A kérdező kommentje:
lefuttattam egy Boot-time scant max érzékenységen, elég sokmindent talált, trójai stb.. remélem ezt is kiirtotta. Most fészeztem egy ideje de nem küldte szét bár gyanus hogy belájkolt vmi oldal magátol... úgyhogy nem tudom. amúgy köszönöm az értelmes válaszokat! további segítséget elfogadok:D
2012. jan. 8. 01:20
 10/16 anonim ***** válasza:

Tanácsok a FÉREG eltávolítására:

[link]

2012. jan. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!