Milyen lesz a gép ha a BIOS vírusos?
A BIOS valószínüleg nem vírusos. (A mai BIOS-okkal szinte képtelenség bekapni, illetve nem is készítenek rá, mert sokféle van. Inkább oprendszerre gyúrnak)
Viszont a win sima verzió, vagy valami buherált? Láttam már olyat, hogy nlite-tal integráltak bele mindenféle spywaret/vírust...
Elenyészően minimálisan pici az esély arra, hogy a BIOS-od vírusos lett.
Semmiképpen ne használj több vírusirtót! Megbolondíthatja a rendszert és rengeteg problémát okozhat.
Egyszerre maximum 1 legyen telepítve. :P
Továbbá a hibák mögött rengeteg dolog lehet. Szoftveres, és hardveres problémák egyaránt.
Csinálj egy memtest-et. Nézd meg, hogy nincs e driver konfliktus. Győződj meg róla, hogy az összes elérhető windows frissítés fel van telepítve a gépedre. Frissíts chipset drivert. Csinálj terheléses tesztet.
Hosszú a lista. :)
csak egyet rakok fel mindig, tudom h több nem lehet. de telepítés után rögötn felteszem a virusírtót és nem megy, úgyhoghy progik nem zavarhatnak neki. felváltva próbálta hátha valamelyik bejön, de nem.
Én azokat teszteket nem tudom megcsinálni. 1 hónapja vettem e gépet, és azóta megy a szarakodás, és azzal ijesztgetnek h a boltban úgysem ismerik el h ők a hibásak, és amikor 2. visszavittem h lefagyot a gép és nem lehet sehogy sem feloldani, akkor is egyből rámkenték h virusos lett. És most is tuti azt mondnaák, ezért reménykedem, hátha van vmi megoldás, vagy egy ésszerű magyarázat és talán nem kell visszavinni a gépet és magyarázkodni.
Olyan hibák, hogy "A ..... memóriacímen nem végezhető el a következő művelet: "(read vagy written)?
Mindenképp kéne egy memtest a memóriának, illetve egy surface test (felületellenőrzés) a winchesternek.
Amikor az én gépem csinálta ezt , a winchester volt a hibás.
Én teljesen laikus vagyok , ezen az oldalon kaptam választ a kérdéseimre,amiért most is hálás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!