Miért nem tudom bekapcsolni Windows 7 premium oprendszeremen a biztonsági központ szolgáltatást?
A windows biztonsági szolgáltatást nem lehet elindítani, mindig ezt írja ki.
Meg az asztalon a minialkalmazások is feketék lettek.
Az eset mindig ki irvalami virust de amikor keresem akkor nem találja
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a problémám. A minialkalmazások már működnek vírusirtás óta, de a biztonsági központot nem lehet bekapcsolni. Valaki szerezzen valami megoldást légyszi, mert nagyon zavaró. Van két windows frissítésem is ami nem települ, hanem hibát ír ki.
Nekem is ez a hibám.Csak nekem a minialkalmazások nem feketék hanem átlátszóak ill. két szürke négyzet voltak
Nod32vel pusztítottam, a minialkalmazások jók is lettek, de még mindig nem tom bekapcsolni a windows biztonsági kp szolg.ot
Nekem is ugyan ez a problémám,Vipre-t használok,felraktam az Avastot,Az AVG-t lefuttattam a keresést de semmi, de nekem a minialkalmazások mint pl:az óra (ha megnyitom akkor egy fekete kocka jött be meg ilyenek,a többit nem tudtam megnyitni .) Szóval ha nem vírus az oka akkor mi lehet ?
Ja és ha valakinek vanak a minialkalmazásokkal ilyen problémák akkor irjon nekem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!