Melyik a legegyszerübb bojlis recept?
Én ez alapján csináltam egy alapot,aztán tettem még bele extrákat. Két féle aromával ízesítettem: Máj,Fokhagyma.
Tegnap este csináltam,most még szárad,de kezdek aggódni mert már 3-4db megrepedt. Szerintem ez egy elég egyszerű recept,próbáld ki de olyan sok mindent ne várj tőle mert az igazi bojlis recept ami profi az méregdrága anyagokból áll.
Hát igen,pontosan így gondoltam én is mint te évekkel ezelőtt,de mára már rádöbbentem,hogy ha elmegyek egy napra valami nagyobb(esetleg bojlis)tóra akkor az minimum 8-10ezer és akkor még egyáltalán nem garantált,hogy fogok is valamit.
Na meg az,hogy peca előtt bemegyek a boltba bevásárolni:etetőanyag,csali,horgok,forgókapcsok,etetőkosár stb....kb 2-3ezret ott lehet hagyni és észre sem veszi az ember hogy vett valamit is...
Olcso husnak, hig a leve.Ez ugyanugy igaz a horgaszatra is.Ossze lehet allitani olyan bojlit,mely par szaz forintbol megvan,de ez nem sokat er.Ime egy bojli recept, mely viszonylag olcson elkeszitheto,de fogos is:
30 deka halliszt (allatpatikakban kaphato)
15 deka zsirtalanitott szojaliszt (natura boltokban kaphato)
20 deka kukoricaliszt
20 deka tejpor
5 deka buzacsira
5 deka buzadara
5 deka Robin Red (csak horgaszboltokban kaphato)
8-10 tojas
30 milliliter olaj (ha lehet oliva,vagy halolaj legyen)
10-15 milliliter aroma
1 evokanal so
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!