Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
De én azt nem értem, hogy miért kell annyi pénz?
Mert ha bekerülök akkor biztosan a csapat szeretné, hogy bekerüljek akkor minek a pénz?
A kérdésedre a válasz: sehogy. Ennyi idősen már rég a gokartvilágbajnokságokon kéne versenyezned, és nem ilyen baromságokat kérdezgetned. Ha nincs pénzed, el sem tudsz kezdeni versenyezni. (azt, hogy tehetséges vagy, nem tudom, honnan feltételezed, ha még autót sem vezettél)
Ha annyira autóversenyző akarsz lenni, vannak Magyarországon is sorozatok, évi jópár milláért el lehet ott bohóckodni.
Te meg hány éves vagy??
Látszik, hogy nem érted ennek az egésznek a lényegét.
A Forma-1-ben rengeteg pénz van, nem lehet csak úgy bekerülni, sajnos nem lesz magyar pilótánk. Szerinted mért nem sikerül Kiss Pál Tamásnak??? Tehetséges versenyző, sok tapasztalattal DE nincs szponzora, nincs pénz mögötte.
Nézd meg Alonsot, vagy azt a szerencsétlen Maldonadót, Alonso háta mögött a Santander áll egy bank, Maldonádót pedig egy kőolaj kitermelő cég szponzorálja a PDVSA. Ezek a pénzek ( forintba) milliárdok!
De persze vannak olyan pilóták is akik pénz nélkül kerülnek be, mint Räikkönen vagy Hamilton, de ott Bianchi vagy a Toro Rosso pilótái akik junior programba voltak. De nem véletlenül, nagyon tehetségesek már 3-4 éves koruktól kezdve gokartoznak, gokart világbajnokságokat nyertek, majd kisebb formulaautós versenyekben bajnokságot nyernek mint pl, GP2,GP3, WSR stb. A nagy csapatok felfigyelnek rájuk és szerződést kötnek velük, mint pl most Verstappen, megüresedett egy ülés mehet a kis csapathoz majd ha nem Ricciardo vagy Kviat akkor mehet a Red Bullba. De mögöttük is van pénz, az ilyen "csodakarrierek" mint Hamiltoné ritka, csak a tehetségének köszönheti hogy ott van ahol, mert mögötte nem volt pénz, felfigyeltek rá majd megnyerte a GP2 és a McLarennél debütálhatott.
Rengeteg fiatal pilóta van és sorra hullnak ki, lehet hogy ismerősök a nevek: Alguersuari, Bruno Senna, Heidfeld,Petrov, Buemi, jöttek, láttak mentek, ugyanúgy ahogy lassan Vergne is elbúcsúzik. Midig van jobb fogás.
De ahogy te is írtad Hamilton is a tehetségének köszönheti, hogy ott van. Nem a PÉNZNEK.
Ha van tehetségem hozzá és találok akár csak EGY JÓ SZPONZORT AKKOR BEKERÜLHETEK. NEM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!