Melyik hotelben száll meg idén Vettel? Olvastam, hogy sokan mentek már ki egy-egy f1-es pilóta szálláshelye elé, de egyáltalán érdemes?
Első válaszoló neked aztán van tapasztalatod :D
Alonso meg Kimi együtt járkáltak ? tök jó lehet ilyeneket látni
Hamilton milyen ? róla nem írtál semmit
Nem érdemes abba a "karámba" beállni, amit mondasz. :D Mi az elmúlt években az asztalokkal szemben felállított kordonok mögé álltunk mindig. Persze amint kinyitják a kapukat, oda kell állni rögtön, hogy az első sorban állhass. Hát én így kaptam már számos autogramot. :) Mert hogy ha olyan kedvük van, akkor kijönnek ehhez a kordonhoz a pilóták. Sőt mi tavaly vittünk zászlót, azt is aláírta ott a kordonnál az, akinek készítettük. :)
Még a VIP útra érdemes kiállni. Néha ott is el lehet kapni egy-egy pilótát, és ha olyan kedvük van vagy forgalom van, akkor az autóból is adnak autogramot.
Azt, hogy ki hol száll meg, nem lehet tudni sosem. Általában Four Seasons, Meridien, Kempinski, Boscolo.. de nehéz őket elkapni ott.
Értem, csak mikor ott voltunk beálltam a "karámba", és onnan nem is láttam, hogy hol adták az autogramot, mert én az egyenesben "ragadtam", még a kanyar közelébe se jutottam el... (mert ugye L-alakban volt kialakítva az autogramkérő rész) Oda még egyszer nem állnék be...
Am még egy megjegyzés... Én SuperGold jeggyel voltam, és azt hittem az a legjobb jegy, és igazából csak azért volt jó, hogy nem égtem le, mert a többi fedetlen részen nagyon leégtek az emberek...
De amint látom az autogramhoz szerencse kell, vagy VIP madárkának kell lenni... Kicsit ez bosszantó, hogy az aki fizet a jegyért nem találkozhat a kedvencével, de a "sztárocskák" (akiket mellesleg nem is érdekel az F1) mindenhova bejutnak...
Másik: szokott lenni F1 focimeccs, 2011-ben direkt csak arra mentem el... Azzal hirdették (interneten,plakátokon), hogy ott lesz Vettel, Alonso, Massa.... Egyikük sem volt ott... Vagyis Massa benézett az elején, és bocsánatot kért, amiért nem tudott részt venni...
Kicsit elkanyarodtam a témától, bocsi, de ezt le kellett írnom, mert akkor kicsit csalódtam...Mert már régóta szeretnék egy közös képet Vettel-lel...
Első vagyok
Nem azt írtam hogy együtt jártak mindenhova hanem hogy mindketten csak a mélygarázst használták;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!