Miért nézik le és szólják le, hogy edzek meg ahogy étkezek?
Figyelt kérdés
Ismerőseim közül szinte nincs is lány aki edz...2016. szept. 16. 11:00
1/15 anonim válasza:
Sz4r nekik látni, hogy valakiben van annyi akaraterő, hogy tegyen magáért, míg bennük nincs.
3/15 anonim válasza:
Igazából meg is válaszoltad a kérdésed. Mert ők nem értik, nem képviselik ezt az életformát.
Nekem sincs lány ismerősöm, aki edz. De engem nem zavar. Leszólni nem szoktak miatt, inkább néha rámszólnak a lány barátnőim, hogy túl sokat beszélek az edzésről, arról, hogy miket főzők ilyesmi. De ez érthető is valahol, hiszen őket ez nem érdekli.
Ne foglalkozz velük!
4/15 anonim válasza:
Azon mi életforma hogy heti 5x1,5 orát edzel?
5/15 anonim válasza:
Ha nekem szólt a kérdésed Herold, én alapvetően az egészséges életformára gondoltam. Amibe az étkezés is beletartozik. A kérdező nem csak az edzésre kérdezett rá.
Téged még sosem szóltak le, hogy minek étkezel egészségesen, minek grammozol..stb? Szerintem ez egy életforma, és aki nem így él, nem érti ezt meg.
6/15 anonim válasza:
Minden ember eszik. Az hogy te mást mint ők, az nem egy életforma. Amugy én nem táplálkozom egészgesen, a forma nem követeli meg, gyakran eszem gyorskaját vagy snacket. Semmivel nem fejlodsz jobbam ha 100% tisztán eszel, mintha csak 80%. Attol hogy te mást eszel... nem lesz más az életformád
7/15 anonim válasza:
Én is lány vagyok és edzek, kajára is figyelek. A suliban volt hogy furán néztek, mert zöldséget ettem főtt tojással, de különösebben nem izgat a dolog. :D Sőt, még valahol büszke is vagyok erre, az eredmények pedig engem igazolnak, én nem dőlök ki egy tesióra után és az edzésnek is megvan/lesz az eredménye. Sokan azért szólnak be talán az edzés és a tudatos táplálkozás miatt, mert irigyek és könnyebb szekálni másokat, mint hogy ők is tegyenek valamit a maguk testéért, kondíciójáért. :)
9/15 anonim válasza:
Magyarországon. :D Bár a kérdés szempontjából ez nem olyan lényeges...
10/15 anonim válasza:
több mint másfél éve eszem minden nap dobozból melóba és suliba, legyen mondjuk ez 500 nap. van hogy egy nap 2x... és eddig egyetlen egyszer sem kaptam negativ hozzászólást, sőt, pont hogy mindig megkérdezik mit eszek meg hogyan főztem meg hogy tök jól néz ki meg stb... valamit rosszúl csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!