Az jó lenne, hogy ha ezt csinálnám edzés után?
Figyelt kérdés
Nincs nekem gyors szénidrátom. De kell valami edzés utánra, az anabolikus kapu miatt. Fehérjém és kreatinom van, de szénhidrátom nincs. Arra gondoltam, hogy a kólába teszek fehérjét és kreatint. Akkor meglesz a gyors ch is. Gyorsan is felszívódik, mert folyadék. Ma jó edzésem volt, éreztem a kezembe a pumpáltságot. Ezért kipróbáltam, ezt a "módszert" és jó volt. Nektek mi a véleményetek erről? Hasznos lehet, mert előbb felszívódik?2016. aug. 28. 19:07
1/18 anonim válasza:
Ezek mind tévhitek, nem is kell pumpáltságot érezned és nem létezik anabolikus ablak ezért gyors ch se kell
2/18 zyzz.ae válasza:
Nincsen anabolikus kapu haver. Egy fehérje turmix kell maximum aztán annyi. De az se szükséges ha utána kajálsz rendesen.
3/18 anonim válasza:
edzés után iszok egy tejsavót és van egy normális étkezésem 1-2 órán belül.
4/18 A kérdező kommentje:
Pedig a shop builderen azt írták. És jókat szoktak írni, mert ti is ajánlgatjátok a sárga kapszullát. És azt is ők csinálták. Akkor miért ne lenne igaz?
2016. aug. 28. 19:11
5/18 zyzz.ae válasza:
hahahahaaaaahhah
Írnak jókat de nem kell mindent beszopni.
6/18 Cortez70 válasza:
Nincs kapu, nem kell tölteni egyből edzés után, mivel le sem merül a glikogén raktárad. Nem kell gyors ch.
7/18 A kérdező kommentje:
Kapu nincs, de raktár van? És a raktárnak nincs kapuja?
2016. aug. 28. 19:17
8/18 Cortez70 válasza:
Olyan időszak nincs, hogy ha most azonnal visszatöltesz, akkor izmosabb leszel. Ez baromság.
10/18 Cortez70 válasza:
Tápkieg hazugságai, hogy vedd meg a terméket. De leszarom most már, hogy mit hiszel. A te bajod ha beszopod. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!