Valaki megmondaná mennyi ch, fehérje, zsír bevitelem legyen?
200cm és 86 kiló vagyok, nagyon nehezen hízok, sőt zsír nincs is rajtam. Tömegelek már egy ideje, de nem az igazi a fejlődés. [link] hasonló alakot szeretnék egyszer elérni, valaki segítsen pár értelmes szóval. Egyébként heti 5x edzek: tricepsz-bicepsz-alkar
váll-csuklya
láb
mell-alkar
hát-has
Nem hiszem, hogy nem találkoztál még a tömegelés makróival... A ch-t ki kell tapasztalnod, nagyon szór. Már ha a szokásos módon ch-ra alapozod az energiabeviteledet, mert lehet zsírra is.
Ha nem jön a tömeg, akkor rosszul/keveset edzel, keveset/rosszul eszel, nem jó a pihenés vagy ezek közül több...
# 4
Eben a kajában tippre k_va kevés a fehérje...
100g zab-fehérje ( 14+25 )
30cm-es pizza, (kb. 5)
100g rizs 150g csirke (6 + 30)
fehérje- 86g dextróz (25)
1 hamburger (nagy jóindulattal 5)
100g üvegtészta 1 nagy szelet rántott karajjal (30)
100 g rizsből tejberízs (max. 8)
Ez összesen nagyon nagy jóindulattal 140 gramm fehére (és akkor mindenből optimista voltam és száraz mennyiségeket számoltam...). Oszt' csodálod, hogy nem jön a tömeg?
Amúgy meg csupa szemetet eszel...
Igen, mert fehérje nélkül nem nősz. (max. zsírosodsz).
A képen a srác azért elég normális forma lenne ha lediétázna, van a zsír alatt tömeg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!