Ti is ezt reagáltátok volna erre, mint a srác?
Én empatikusabb és érettebb vagyok, plusz semmi bajom nem lenne a tejszínhabbal, főleg, ha házi (bár ha azt szerezne a kedves, baromira tisztelném, nekem nem sikerült) s aznap még belefér a makróimba... OK, OK, ez utóbbi nem annyira számít még szálkásításkor sem, magamtól sem vagyok fegyelmezett. Egyszerűen le kell dolgozni a tejszínhabot, de pont az volt a terv...
De ha határozottan cukros, akkor gond lenne. Viszont az én páromnak ismernie kell az étrendem alapvető dolgait, ilyen malőr nem fordulhat elő. Amúgy nagyon sablonos a dolog, bár ez egy pár játékaiban még nem baj.
Sokunknak megvannak a maga kis étkezésre vonatkozó szabályai, amiket többé-kevésbé rugalmasan értelmez, de lehetnek egészen fix pontok. Ezt nem tartom gondnak, amíg a pár közötti kommunikáció megfelelő. Diplomatikusan is vissza lehet utasítani az ilyesmit (persze szigorúan csak a tejszínhabot).
Akkor hadd legyek én az ördög ügyvédje....
Amióta életmódot váltottam, nem úgy emésztek, mint régen. Ettem a gyerekem szülinapi tortájából, mert ugyan mi baj történhet.... Hát 2-3 nap hasmars, az történt...
A másik meg: Milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél nem tartja tiszteletben a másik fél igényeit? Az én páromnak pl eszébe sem jutna ez, mivel tudja, hogy nem eszem meg...
Venné a fáradtságot, hogy olyat találjon ki, ami mindkettőnknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!