Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerembe készülök, mire...

Konditerembe készülök, mire számítsak?

Figyelt kérdés

Holnap megyek felmérni a terepet. Túlsúlyos, középkorú nőként mire számíthatok fogadtatás szempontjából?

Teljesen új a helyzet, nem értek a gépekhez, Fogalmam sincs, mit lenne érdemes edzenem, személyi edzőre pénzem nincs.

Annyit tudok, hogy fogyni akarok ( ez már jó ideje folyamatban, csak kedvenc sportom télen elfekvőben), hiányzik a mozgás, és erősödnöm, izmosodnom sem ártana.

Az étrendem egy ideje rendben van, a mozgás hiányzik, miután tavasztól őszig rendszeresen mozogtam, de leálltam vele.

Tudom, minden ember más, de ez az amitől tartok. Nem kicsit...

Milyen fogadtatásra számíthatok majd? Mennyire fognak onnan kinézni, mennyire cikiznek ki a korom, testalkatom, tudatlanságom miatt?

2015. dec. 27. 12:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga Kapszulát. Nem fognak kiröhögni, akár segítséget is kérhetsz valakitől.
2015. dec. 27. 12:56
 2/27 Cortez70 ***** válasza:
Semennyire nem néznek ki. Tele van a terem kezdőkkel, nőkkel is. Nem csak izmos emberek edzenek. Senki nem fog rossz szemmel rád nézni, mindenki az edzéssel törődik. No para, menj nyugodtan.
2015. dec. 27. 12:57
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Felénk, és szerintem a legtöbb helyen senki nem fog kinézni. Nem mindenki bunkó izomagy, általában csomó rendes ember is jár a termekbe. Ha egy-egy gépnél megkérdezed, hogy segítene-e valaki, szerintem akad ott valaki, aki pihenő alatt gyorsan megmutatja. Nézd meg, hogy a többiek, tapasztaltabbak hogy csinálják. Builder.hu oldalon is vannak leírások a gyakorlatokról, edzésterveket is találsz.
2015. dec. 27. 12:59
 4/27 anonim ***** válasza:

Neten is összeszedhetsz annyi infót,hogy személyi edzőre már nem is lesz szükséged.

Szerintem is olvasd el a sárga kapszulát,abban minden benne van.

2015. dec. 27. 13:07
 5/27 anonim ***** válasza:

Arra számíthatsz, hogy a kutya nem fog veled foglalkozni, mivel az emberek edzeni járnak, nem bámészkodni.

Ha valakitől udvariasan segítséget kérsz akkor az emberek kedvesek (persze nem azon a szinten, hogy hirtelenjében levezényelnek egy komplett edzést, de megmutatják, hogy az adott gépet hol tudod bekapcsolni/állítani), egyébként pedig pakolj el magad után, ne hangoskodj, ne ücsörögj a gépeken, és akkor senki nem, hogy kinézni, de nézni sem fog.

2015. dec. 27. 13:19
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, kezdek megnyugodni. Neten gyakorlatokat már nézegettem, de onnan a gépek használatát elég nehéz ellesni. A konditerem oldalán azt írják, első alkalommal kötbevezetnek, megmutatják, hogyan múködnek a gépek, de azért van para bőven.

Edzeni szeretnék, és nem azzal törődni, hogy mit súgnak össze a hátam mögött. :/

2015. dec. 27. 13:33
 7/27 Cortez70 ***** válasza:
100%
No para, nem lesz gond.:)
2015. dec. 27. 13:34
 8/27 Glacierous ***** válasza:
100%
Nem fognak kinézni.Ha valamit nem értesz,vagy látjk,hogy rosszul csinálod,általában segítenek.
2015. dec. 27. 13:35
 9/27 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel egy edzőtársat?:)
2015. dec. 27. 13:53
 10/27 A kérdező kommentje:

#9: Akit erre megkérhetnék, az messze van sajnos. Helyben meg? Face-re nem fogom kiírni, az biztos.

Azt meg nem tudom, az ismerőseim között jár-e valaki...

2015. dec. 27. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!